Заможен баровец отглежда сина на Блатечки?

Заможен баровец отглежда сина на Блатечки?
България днес - архив
A A+ A++ A

Слухът, че заможният ресторантьор Лъчезар Захариев е мъжът до Диляна Попова, за което се мълви от година, се оказа истина! Вече има и фото доказателство, че мълвата е вярна - папараците на „Уикенд” заснеха манекенката и бизнесмена да прибират заедно сина й Борил от училище. Второкласникът учи в Музикалното, а понякога от клас го взима и баща му Асен Блатечки.

Диляна и новият й любим посрещнаха хлапето след часовете му и го заведоха до покара колело в Докторската градина. Велосипеда на малчугана бизнесменът изкара от багажника на мощния си джип.

Красавицата, която и на 41 години е стройна като фиданка, иска да възпита и у сина си афинитет към двигателната активност. Борил кипи от енергия и ако не я изразходва спортувайки, става прекалено буен.

В слънчевия есенен следобед актрисата и манекенка бе облечена с дънки, тениска и риза, а на гърба си носеше раница. Понеже беше огладняла, тя държеше в ръка плик с печени ядки и от време на време слагаше по някой солен фъстък в устата си. Синът й пък си пийваше сок, а житейският й партньор топеше устни в картонена чашка, пълна с ароматно кафе.


#Диляна Попова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"