“Продължаваме Промяната” приеха поканата на ГЕРБ за среща

“Продължаваме Промяната” приеха поканата на ГЕРБ за среща
A A+ A++ A

От “Продължаваме Промяната” приеха поканата за среща с ГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

“Веднага след изборите открито заявихме, че ще разговаряме с всички политически партии по приоритетите, залегнали в предложените от “Продължаваме промяната” - 16 политики в полза на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС", се казва в информацията.

“Подчертаваме, че това не е среща за подкрепа на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим експерти за диалог по политиките, които сме готови да подкрепим като градивна опозиция”, заявиха от партията. От “Продължаваме Промяната” потвърдиха, че Кирил Петков и Асен Василев ще представляват партията.

“Както вече обявихме, всички срещи на ПП с партиите в парламента за обсъждане на 16-те политики ще бъдат излъчвани на живо”, се казва още в съобщението.

Срещата ще се състои на на 8 ноември от 10 часа в зала "Запад" на Народното събрание, съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ, която ще е част от екипа на своята партия. Лидерът Бойко Борисов няма да присъства.

"Като председател на ПГ на ГЕРБ - СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10 часа в зала "Запад" представители на ПГ на ПП", написа Атанасова в социалните мрежи.

"От ПГ на ГЕРБ - СДС в срещата ще участвам, заедно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров - председател на ПГ на ПП, предварително уточнихме, че срещата ще е открита за медиите през цялото време", уточни тя.


#ГЕРБ-СДС #среща #"Продължаваме промяната"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"