Дончева: Някои политици не стават! Какво са работили преди да станат депутати Божанков, Зарков и Хр. Иванов?

Дончева: Някои политици не стават! Какво са работили преди да станат депутати Божанков, Зарков и Хр. Иванов?
стоп кадър/БНТ
A A+ A++ A

Някои от политиците просто не стават, няма филтър, няма и сито. Станали сме по-придирчиви към водопроводчиците си, но не и тези, които ни управляват. В това бе категорична лидерът на ”Движение 21” Татяна Дончева. Тя попита какво са работили преди да станат депутати Явор Божанков Крум Зарков и Христо Иванов.

По думите и те нямат опит като адвокати. Не можели да се сравняват сняко и от юристите в предишни парламенти.


Нямам надежда, че този парламент ще излъчи кабинет, който да върши каквато и да било работа, каза още тя пред bTV.


ГЕРБ знаят какво искат, но няма как да го стигнат, защото имат прекалено малко депутати. ДПС също знаят какво искат, но там също не излиза сметката.


Никой не може да се обясни смислено какво ще вземем и какво ще дадем с тази помощ за Украйна. Оръжието не го дава НАТО, а страните, които са му членове, допълни тя.


Корнелия Нинова няма представа какъв е реалният проблем - партията е раздирана от вътрешни противоречия, страничните хора не искат да я погледнат, защото няма нищо общо с леви идеи и ценности, анализира още Дончева. Тя коментира, че Нинова е стояла твърдо зад Гешев, а след като той се изметна, тя вече му иска оставката.


ГЕРБ е машина за бизнес. При нови избори съвсем не е изключено да падат. ГЕРБ, ДПС и БСП са се хванали за хартиените бюлетини, но ще видят, че те не са техният проблем. Това не решава никакъв проблем, завърши тя.


#Татяна Дончева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »