Астрологът на Путин: Нова болест, още войни и масови протести през 2023-а

Астрологът на Путин: Нова болест, още войни и масови протести през 2023-а
A A+ A++ A

Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо уважение в цял свят, тъй като отдавна е доказал на практика, че неговите прогнози се сбъдват. Говори се, че той е личен съветник на самия Владимир Путин. В годините назад Глоба предвижда разпадането на СССР и аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, разрушаването на кулите близнаци в Ню Йорк, както и редица други значими събития.

Още през 2009 г. астрологът каза, че валутата долар я очаква незавидна съдба. Един ден тя ще бъде напълно безполезна. И това ще се случи през следващото десетилетие. Дълго време тази прогноза не се сбъдна и мнозина твърдяха, че Павел Глоба греши по този въпрос. Сега обаче виждаме, че вече има предпоставки доларът да се превърне в обикновена хартия. Въпреки че все още е трудно да се повярва, че ще се стигне дотук. „Силни въоръжени конфликти скоро ще се разгърнат на планетата. Звездите показват рисковата зона, в която се намират Азия и Африка. Тези конфликти ще продължат до 2024 г., а може би и до 2025 г. В Европа ще започнат трудни времена. Звездите показват фаталността на ситуацията по отношение на икономиката и политическото управление. И това ще засегне и богатите, и бедните. Всеки ще може да изпита последствията от неграмотното управление“, прогнозира астрологът от Русия.

Той предвижда още, че в Европа ще има истински бунтове. „Отдавна не сме виждали такива протести. Дори деца и стари хора ще излязат на улицата, изисквайки елементарни удобства. Ще започнат такива трудности, които ще предизвикат справедлив гняв сред гражданите на Европа. Докато големи ресурси и финанси ще се разпространят върху горните слоеве на населението. Няма прогнози за подобряване на финансовата ситуация на международната арена. Напротив, нещата само ще се влошат. Това се дължи на глобалното преструктуриране на света и мащабните разрушения поради военни конфликти. Няма да мине без катаклизми, които няма да добавят увереност в по-добро бъдеще“, допълва той.

Глоба казва, че може би 2023 г. ще бъде пиковата година за развитието на най-лошата икономическа ситуация за страните по света. Световните елити ще започнат да търсят решения на тези проблеми и в резултат на това в бъдеще светът ще излезе от икономическата дупка. „Светът е в очакване на рязък преход към тотална цифровизация. Това ще бъдат много бързи стъпки. На първо място, това ще се отнася до финансовата система. Светът на практика ще се откаже от парите в брой. Възможно е да има и ново заболяване, което е много по-силно и мощно от това, което е причинило пандемията. Заради това заболяване населението на планетата Земя ще намалее значително. Що се отнася до войната в Украйна, тя няма да приключи през 2023 г. Едва до края на годината ще може да се говори за някакви споразумения, свързани с възникналия проблем“, категоричен е той, пише "Ретро".

#Павел Глоба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »