Васко Кеца с рекорден хонорар за ЧНГ

Васко Кеца с рекорден хонорар за ЧНГ
btvnovinite.bg
A A+ A++ A

Васил Найденов ще заработи рекордни хонорари покрай новогодишните празници.

Изпълнителят е най-скъпоплатеният шоумен, който е приел участия в трите последователни дни - 30 и 31 декември и 1 януари. Кеца е голямата звезда в тържествената програма на хотела на Дарина Павлова в Златни пясъци и дружеството на милионерската вдовица ще заплати хонорар от 35 00 лева за няколко часа пеене. Не е изключено и самата Дарина да слуша на живо легендарния изпълнител в компанията на свои приятели. Дарина няколко пъти е посрещала Нова година в България, а според нейни подчинени тя лично одобрява празничната програма.

Освен в Златни пясъци Найденов вече е уговорил и другите си участия, отново в петзвездни комплекси на Черноморието. Певецът внимателно е подбрал локациите да бъдат близо една до друга, за да съчетае максимално повече ангажименти.

Така само за три дни Найденов ще прибере към 100 бона, с което значително ще увеличи годишните си приходи. В последните години фирмата, през която Найденов декларира спечеленото от концертни изяви, не може да се похвали със солидна печалба. За сравнение, за изминалата 2021 година примата на родната естрада Лили Иванова е декларирала космически приход от 1 182 000 лв., а Васил Найденов едва 279 000 лева. Спадът в доходите на Найденов се наблюдава от началото на пандемията от COVID-19 до сега. Преди 2020 година Найденов декларира суми над половин милион лева през компанията на своя импресарио Ивайло Манолов. Това е периодът, в който Найденов печели много повече от колежката си Иванова. В по-далечната 2015 година Васко отчита близо 200 000 лева, а Лили едва 43 000 лева. След това обаче постепенно примата бележи невиждан възход. Националните й турнета, както и подбрани участия на частни партита й носят огромни хонорари. По традиция обаче Иванова не приема ангажименти на коледно-новогодишните празници, така че Найденов ще има възможност поне частично да догони колежката си, писа "България Днес".

Преди години Кеца имаше сериозни проблеми с НАП, които го погнаха за укриване на данъци. Изпълнителят изчисти задълженията си, регистрира се по ДДС и от тогава отчита приходите си стриктно и внася осигуровки.


#Васил Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници