Гадателката на Берлускони каза кой ще е премиер

Гадателката на Берлускони каза кой ще е премиер
A A+ A++ A

Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Известната ясновидка Теодора Стефанова изненада всички с това, което видя в близкото бъдеще. „Ще има правителство, което ще бъде нестандартно, вероятно експертно, правителство на компромиси, на трудно постигнати допирни точки между партиите“, казва Теодора.

Никой не иска да предаде избирателите си, но партиите трябва да осъзнаят, че да седнеш на масата на преговорите в името на отговорността пред националните интереси не е предателство. Партийните лидери трябва да заровят томахавките, категорична е гадателката на Берлускони, пише "Ретро".

На въпроса може ли ген. Стефан Янев да е обединителната фигура, ставайки редовен премиер, обаче Теодора Стефанова казва: „Ще има и жена, издигната като обединителна фигура. Може женското съсловие да се окаже спасителен вариант за страната ни. Убедена съм, че един ден ще имаме жена премиер, а после и президент“.

И правителството, и парламентът ще са с кратък срок на действие, прогнозира още Теодора. Тя вижда избори догодина. „Може да ходим два, а дори и три пъти на избори догодина, докато изберем истинските лидери, способни да направят нужното за просперитета на България“.

#Теодора Стефанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »