СНИМКИ Проговори още една жертва на Джан от Русе! Бой по улици, пред дома и заплахи с верига

СНИМКИ Проговори още една жертва на Джан от Русе! Бой по улици, пред дома и заплахи с верига
A A+ A++ A

16-годишният Кристо е един сред многото пострадали от своеволията на Джан в Русе. Припомняме, че вчера видео шокира обществеността - на него агресорът бие жестоко жертвата си, приклещена в тоалетна, а после я кара да му целува краката.

Оказва се, че пострадалото момче от видеото не е единственият потърпевш от насилника. Оказа се, че жертвите на бияча са повече от 15. Това предизвика и няколко протеста в крайдунавския град. Кристо е друго момче, което е било нападнато от него.

"Всичко започна преди повече от година, юни месец, бях навън с мои приятели в кв. "Чародейка". Вървяхме и си говорихме и това момче от някъде се появи. Не знам как и от къде, нямах идея кой е. Той започна да ме блъска и напада. Според него това се случва, защото не съм се държал както трябва с хората, с които съм излизал. Не разбирах, защото не го познават. Аз си тръгнах, защото не исках конфликт, но той тръгна след мен", разказва Кристо пред Нова тв.

"Удари ме дра пъти в кръста с юмрук и веднъж в коляното. Стигна до входната ми врата. Почна да рита, да вика. Отворих вратата и го помолихда си тръгне. Опита се да ми вземе ключовете. Момента в който се опитах да затворя вратата и той взе ключовете, той се появи с тази верига. Беше намерена между етажите на жилищния вход. С нея беше направен опит да ми бъде нанесена щета. Благодарение на не знам какво, вкъщи имаше някой, който излиза, взима веригата и нещо му е казал. Бях изплашен", споделя момчето.

Майка му Десислава заяви, че не е подавала жалба в полицията, защото не са му нанесени сериозни щети.

"Ако трябва да съм честна, като си представя ако никой не е бил вкъщи, един-два удара с това желязо какви последствия щеше да донесе. Не можах да спя цяла нощ, след като гледах клипчето, което е в пространството. Не можах да спя", споделя майка му Десислава.

"Джан не е единственият случай. Просто на него му се даде гласност. Вчера видях млади хора на протеста, но къде са родителите? Ние трябва да служим за пример. Ще помоля тези, които не могат да гледат деца, да не ги правят", заключи майката на Кристо.

#Русе #побои #побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти