Бита ли е? Емили Тротинетката с посинени очи (СНИМКА)

Бита ли е? Емили Тротинетката с посинени очи (СНИМКА)
A A+ A++ A

Сензациите, които продължава да предизвиква с публичните си изяви джендърът Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, доби мрачен обрат. От последните изяви на ексцентричната дама става ясно, че тя е пострадала, но май не от тротинетката, с която фучи като луда из магистралите.

На снимка в социалните мрежи Емили е с насинени очи, въпреки че е усмихната до уши, което веднага притесни хилядите й последователи.

Каква е причината за този вид на Емили, все още не става ясно, защото тя гледа да акцентира най-вече на това, което прави из родните пътища, независимо дали е на тротинетка или не.

В миналото на блондинката обаче има достатъчно смущаващи моменти, които не навеждат на много позитивни варианти за сегашния й вид. Тя е ставала жертва на изнасилване, а след това и на побой.

Особено цветисто Емили описа преди около месец посегателството над честта си. Според разказа на Йорданова, тя е била поругана от "дебела лесбийка с пенис колан", при това с огромен размер. Дано този път да става въпрос за някоя по-безобидна случка, отбелязва лупа.бж.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »