СНИМКА Джигитът с Брабуса имал аквапарк за 3 млн. лв., вилнял цяла нощ с Любо Младежа и Любо Чука

СНИМКА Джигитът с Брабуса имал аквапарк за 3 млн. лв., вилнял цяла нощ с Любо Младежа и Любо Чука
A A+ A++ A

Шофьорът, който в ранните часове на 1 ноември помля скъпия си "Брабус" в центъра на София, се казва Джалал Оба, твърди Lupa.bg. Певецът, който разполага с голям автопарк от скъпи возила, през голяма част от времето си пребивава в България и е неразделна част от компанията на две от емблематичните имена на подземния свят и агитката на Левски - Любомир Симеонов и Любомир Костадинов. Двамата са известни във фенските среди с прякорите Чука (или Гребеца) и Младежа и са основна движеща сила на компрометираната групировка на Сектор "Б" - "София-Запад".

Джалал Оба, който гастролира на доста места из Европа, за да демонстрира певческите си способности, но не и шофьорските си такива, преди няколко дни е бил в столичния хотел "Хаят", именно с джипа, който потроши снощи. Именно заради Любо Чука и Младежа се бави разследването и те са причината автомобилът да стои над 10 часа на мястото на катастрофата.

Веселата компания

Оказа се, че тази нощ групичката е купонясвала в скъп столичен ресторант - "Ла Опера", който се намира на Околовръстното в София, а после е продължил в актуалното заведение "Джанам", където се е "маскирал" доста добре с алкохол и пури.

Всичко иначе е започнало на една маса с Чука, Младежа и компания, като певецът дори е бил облечен с маркова тениска от марката на Любо Чука, който от известно време залива родния пазар с такава конфекция, която никак не е евтина.

Любопитен факт е, че в автопарка на Джалал Оба присъстват последен модел джип "Ауди", "Ламборгини", "Ролс ройс" кабриолет, "Порше кайен" и още няколко по-скромни возила за по около 150 000 лева всеки. Общата стойност на автопарка му е за над 3 млн. лева.

#Любомир Костадинов #Любомир Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »