Тази версия кой печели "Игри на волята" взриви интернета

Тази версия кой печели "Игри на волята" взриви интернета
A A+ A++ A

Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на "Игри на волята", е на път да взриви интернет пространството. Поводът да се заговори за това преди края на излъчването в ТВ ефира на предаването стана Хелоуин парти, което Гената организира в дома си в Харманли в компанията на още няколко участници в екстремното риалити, сред които Аспарух, Георги и Мирела.

Самият Генчо се премени за забавата с костюма си от Игрите. Не това обаче е същественото в случая, а че зад него се вижда символът на "Непобедимите" - червеното им знаме, пише Телеграф.

Това провокира веднага вълна от въпроси към харманлийския земеделец в социалните мрежи как се е озовало аджеба то в дома му и ако е просто подарък от продуцентите никой друг от племето ли не го е поискал за себе си. "Дано да е защото си спечелил ти!", коментира фен на харманлията. Отговорът на Гената обаче е повече от лаконичен: "Може би е просто късмет, ама на дали!".

В същото време задоволявайки любопитството на почитателите си в Instagram, Генчо нареди и дрийм тима си в тазгодишното издание на Игрите.

Според него в звездното племе на най-подготвените участници място имат: най-близките му Аспарух и Георги от "Непобедимите", Мани от разпадналото се племе на "Супер героите", както и цели петима от "Безстрашните" - Валери, Фифо, Мирела, Рали и Михаела. "За мен не остана място, както и за други силни играчи, ама какво да се прави...", пошегува се харманлията.


#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"