Купон без край: Владо Пенев с няколко партита за ЧРД

Купон без край: Владо Пенев с няколко партита за ЧРД
A A+ A++ A

Звездата на Народния театър Владимир Пенев отпразнува за втори път своя 64-ти рожден ден.

Той посрещна най-личния си празник на 24 октомври в компанията на най-близката си приятелка Мартина Вачкова в Дубай, а през уикенда се почерпи с приятели и в София.

„Всички обичат Владо Пенев! И го празнуват!“, написа Мартина Вачкова в личния си профил в Инстаграм и сподели кадър от празненството в столично заведение, без да издава кое е. На снимката освен Марта и Владо са и актьорите Теодора Духовникова, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и неговата половинка Диана Алексиева. Всички те са с усмивки на лица, признаха, че купонът е бил весел и забавен. Сред поздравяващите под публикацията се открои певицата Нина Николина, която написа: „Честит да е“, а сред далите своя лайк са близката им приятелка Дарина Павлова и режисьорът Виктор Чучков.

Ден след като празнува рождения ден на Владо Пенев, актьорът Юлиан Вергов посвети съботната си вечер на концерт на „Колдплей“ в Буенос Айрес. Но прожектиран на голям екран в столично кино, актьорът и жена му изгледаха зашеметяващия спектакъл от разбиващото рекорди световно турне на бандата - Music Of The Spheres, на голям екран, с грандиозно световно предаване на живо на разпродадения концерт на групата на стадион Ривър Плейт в Буенос Айрес. „Почти съм си в Аржентина!“, пошегува се с последователите си Вергов и си пусна стори от кинозалата.

#Владо Пенев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »