Спират новото шоу на Рачков след Нова година?

Спират новото шоу на Рачков след Нова година?
A A+ A++ A

В Нова телевизия дълго смятаха, че „с Рачков всичко е възможно“, включително да пуснат трудно за гледане предаване в праймтайма и с него да "убият конкуренцията", само защото водещ е любимият комик на българите. Оказва се обаче, че са грешили. Новото шоу „С Рачков всичко е възможно“ се оказа пълен провал. През следващия тв сезон комедийното предаване най-вероятно вече няма де излъчва.

Творци и продуценти в Нова телевизия поне от месец си блъскат главите в търсене на ново предаване, с което да заменят Рачков. Шоуто, което тръгна през септември, след време вероятно ще бъде давано като пример за най-отблъскваща халтура, която някога се е появявала в родния ефир. Елементите, от които е сглобено шоуто, бързо се изтъркаха и въпреки опитите на Геро и Боби Турбото да поддържат хумора жив, някои гост звездите при Рачков са пълна скръб за комедията.

Вярно, че „Дъ шоуто“ на Любо Нейков, което бе пуснато от бТВ преди няколко месеца, а после тихомълком потъна в небитието, беше достатъчно бездарно, за да може да се конкурира с предаването на забавния Митко. Но в него поне имаше някакви опити за творчески търсения, докато в Нова всичко е по лиценз.

Не е ясно колко е платено за правата на френския формат, но е сигурно, че парите са отишли на вятъра, пише “Уикенд”.

В същото време обаче предаването на комика, макар и с по-слаба гледаемост от тази, с която е свикнал, се радва на малко по-висок рейтинг в сравнение с конкуренцията от бТВ – „Фермата“ в събота. Риалити формата на Иван и Андрей е в криза от миналата година и засега усилията да го изправят на крака удря на камък.

В бТВ обаче са взели решение да направят пауза в производството на нови сезони на аграрното шоу. Актуалният сезон за момента ще бъде последен. Догодина на неговото място през пролетта ще излъчват „Мастършеф“ и „Ергенът“, а през есента – с нови епизоди на „Сървайвър“.

При такава конкуренция се очертава фатално потъване на рейтинга на Рачко, ако остане в предаването, което в момента води. От Нова тв не искат да се лишават от услугите на своята най-голяма звезда, предвид обичта на публиката към него, но смятат да му търсят друга работа.


#Димитър Рачков #С Рачков всичко е възможно

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »