Майкъла: Левски няма шанс за титлата, освен ако не се снима с трофея

Майкъла:  Левски няма шанс за титлата, освен ако не се снима с трофея
"Дума"
A A+ A++ A

Бившият стопер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира пред Sportal.bg актуалните събития в efbet Лига. Според Майкъла главният съдия Георги Гинчев е подминал стопроцентова дузпа срещу Ивайло Чочев по време на вчерашния мач между Левски и ЦСКА 1948 на "Герена". Бизнесменът е на мнение, че отборът на Станимир Стоилов няма шанс да стане шампион и изрази надежда, че ЦСКА - София няма да изпусне парата в първенството през пролетта.

"Левски би единия ЦСКА, но сега видя зор срещу другия. Смятам, че "сините" нямат никакъв шанс за титлата. Е, ако в края на сезона Лудогорец им разреши да си направя фотосесия с нея, могат и да се снимат с трофея, но само толкова. Остава им да се борят за купичката, както аз обичам да наричам това трофейче."

Учудващо съдията вчера не забеляза дузпата срещу Ивайло Чочев, а тя беше стопроцентова, няма какво да се обсъжда. А човекът беше на три метра от ситуацията - как не я видя, не знам! Интересно, че дори ВАР не я видя тази дузпа - нито му сигнализира на главния съдия, нито пък той поиска помощ. Консултация дори. Иначе се получи интересен мач - ЦСКА 1948 имаше добри положения, но и Левски имаше такива. Можеше да има голове. Любо Пенев продължава да доказва, че е много добър специалист, ЦСКА 1948 израсна много с него.

Направи ми впечатление, че шефовете на ЦСКА 1948 бяха в сектор "Г", а не в ложата на "Герена", което е странно. Дали от Левски са ги поканили, не знам, но практиката е такава. Преди години съм организирал ложа за дербита на "Армията", посрещал съм ги всички - цивилизовано, с уважение, да им е комфортно, така се прави. А тук Стойчо, Спас и Ради на бетона в сектора, там даже няма и седалки. Някак странно ми е всичко това.

ЦСКА продължава да побеждава, това е много добре! Така искам - може победата да е грозна, но е победа! С Арда (Кърджали) мачът можеше да се развие и по друг начин, имаха положения и те. Голът, който се отмени, е 50 на 50, но в крайна сметка взехме три точки и гледаме напред. Надявам се само след Нова година отборът на Саша Илич да продължи да побеждава. Искам успех над Левски и Лудогорец, това са най-важните мачове.

Дано не станем свидетели на това, което се случва всеки сезон - до Нова година шансовете за титлата са разпределени между нас и Лудогорец 50 на 50, а след това стават сто на 0 за тях. Важна е титлата, а не купичката", каза Георги Илиев.



#efbet Лига #Георги Илиев-Майкъла #"Левски" #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »