Летни температури и днес

Летни температури и днес
Pixabay
A A+ A++ A

През деня в по-голямата част от страната времето ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са без промяна и ще са между 22-25°С, малко по-високи в Югозападна България и в крайните северозападни райони – до 25-26°С. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад.

Времето в София

През нощта срещу неделя ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще се около 5-6°С. През деня ще преобладава слънчево време. Максималните температури слабо ще се понижат и ще са между 22-24°С.

Прогноза за фини прахови частици

Очакваме завишаване на ФПЧ над София, Пловдив и Пазарджик, като стойностите им ще са около 50-60 µg/m3 при средноденонощната норма е около 50 µg/m3.

Времето по Черноморието

През нощта срещу неделя ще е предимно ясно, а след полунощ ще се образуват и мъгли, и ниска облачност.

През деня ще преобладава разкъсана облачност. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималните температури на въздуха ще са 20-23°С. Вълнението на морето ще е около 1-2 бала.

Времето в планините

През деня ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е около 15-17°C, на 2000 метра - около 12°С.

Времето на Балканите

Очакваме чудесно време на полуострова. В сутрешните часове на места в равнините и низините ще има мъгла или ниска облачност. Температурите слабо ще се повишат.

Вижте и прогнозата за ноември на MeteoBalkans

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"