Гамизов: Не даваме оръжие на Украйна, защото отдавна е изнесено за Африка!

Гамизов: Не даваме оръжие на Украйна, защото отдавна е изнесено за Африка!
A A+ A++ A

Политическият анализатор, енергиен експерт и общественик - Стефан Гамизов, направи интересен коментар за факта, че България все още не е дала оръжейна помощ за Украйна и по този начин се държи абсурдно на фона на западните си партньори:

Неволно се замислих за упоритото отказване да дадем на Украйна старото си съветско въоръжение.

Дали е само, защото не искат корумпираните ни политици да “хапят” руската ръка, която ги храни?

Да не би зад това да се крие още нещо?

Дали всъщност това въоръжение го няма реално отдавна продадено някъде по Африка и/или ”руските другари” са му правили фиктивни ремонти с нашите маскари, а всъщност само са прибирали парите?

Има нещо крайно мръсно в тази упорита на живот и смърт съпротива, да не видим и да не разберем, какво точно се случва в българската армия.

Май някой е изнесъл “армията” ни като оръжие в Африка през последните 15 години и е делил милиарди за тези години с руснаците за ремонти на хартия.

Не само не искаме, което е видно, да дадем нещо на Украйна, а май и не можем, защото е откраднато и унищожено с корупция.

Жалко, че в парламента корупцията е религия и няма поне комисия за инвентаризация и проверка на състоянието на оръжието, което се крие и брани на живот и смърт, да не стигне до Украйна или да не се разбере, дали изобщо го има и в какво състояние е.

#Стефан Гамизов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »