SkyNews: Путин се е стопил с 8 кг, не може да спре да кашля, постоянно му прилошава

SkyNews: Путин се е стопил с 8 кг, не може да спре да кашля, постоянно му прилошава
A A+ A++ A

Вървят упорити слухове, че семейството на Владимир Путин се тревожи за хроничните му здравословни проблеми, пише SkyNews. Опасенията за състоянието на руския президент нарастват. Въпреки че преди дни той се срещна с мобилизирани войници и стреля със снайперска пушка, според информацията Путин е преминал здравен преглед през уикенда.

Каналът в Telegram General SVR твърди, че прегледът разкрива постоянни здравословни проблеми.

Семейството и лекарите на Путин са забелязали, че президентът, който е отслабнал с 8 кг през последните месеци, страда от "постоянно гадене и пристъпи на кашлица".

"Както самият Путин, така и неговите роднини и лекарите, са притеснени от пристъпите на кашлица на президента, както и от постоянното гадене и липсата на апетит поради лекарства и специфична диета", гласи информацията.

Путин се изкашля миналата седмица, докато обсъждаше състоянието на спортната инфраструктура в украинските региони, които той нареди да бъдат анексирани от Русия.

Каналът Telegram твърди, че вътрешният кръг на Путин се тревожи за „бързо влошаващото се здраве“ на лидера.

Каналът, който отдавна твърди, че лидерът е болен от рак, не предоставя доказателства и не уточняма кои роднини са изразили опасенията си относно състоянието на Путин.

Кремъл не отговоря на твърденията, които се натрупваха през цялата година, вместо това властите настояват, че 70-годишният Путин е в добро здраве.

Групата Telegram обаче твърди, че Путин не може да спре да кашля след онлайн среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу.

"След като Шойгу беше изключен от участие във видеоконференцията, Путин започна да разговаря с други представители на ръководството на военния блок, но не можа да продължи поради пристъп на силна кашлица, дотолкова, че срещата трябваше да бъде прекратена и президентът се нуждаеше от медицинска помощ", твърди каналът, като се позовава на източници в Кремъл.

По-рано тази година спекулациите относно здравословните проблеми на руския президент се засилиха, когато се появиха снимки, на които той трепери на парада на Деня на победата в Русия, а одеяло е наметнато върху краката му.

В същия ден президентът изглежда накуцваше, докато полагаше венец на гроба на Незнайния воин.

Във възстановено видео, заснето на 18 февруари, Путин бе заснет как неудържимо трепери, преди да посрещне Лукашенко в Кремъл.

Не е известно кой е авторът на канала Telegram, но групата твърди, че има връзки вътре в Кремъл.

#Владимир Путин #здравословно състояние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »