Знаете ли каква е била първата кола на Илон Мъск?

Знаете ли каква е била първата кола на Илон Мъск?
A A+ A++ A

В момента в гаража на Илон Мъск очаквано могат да бъдат открити всички модели на собствената му компания Tesla, като не веднъж милиардерът е споменавал, че използва различните коли в зависимост от това дали е с децата си или пък пътува някъде сам. През годините милиардерът е бил засичан зад волана и на много други автомобили, като едно от най-популярните видеа е това в което милиардерът получава новия си McLaren F1 на сравнително млада възраст.

Пред списание Forbes, милиардерът разкрива каква е колата, зад волана на която е стоял в първите си години като шофьор. Мъск споделя, че през 1994 година той закупува двуврато BMW 3 Series от поколението Е21 за сумата от 1400 долара. Колата е произведена през 1978 година и разполага с бензинов 2.0-литров двигател с мощност от около 120 конски сили.

Мъск шофира колата едва две години преди инцидент с нея да ги раздели. По-късно в гаража на милиардера могат да бъдат срещнати още Jaguar E-Type, Audi Q7, BMW M5, Porsche 911, както и разбира се, по-рано споменатите Tesla Model S, Model X, Model 3 и Model Y.

#илон мъск

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"