Полицейската акция в "Плаза" под звуците на "Тайсън кючек"

Полицейската акция в "Плаза" под звуците на  "Тайсън кючек"
A A+ A++ A

Уникално видео от полицейската акция в столичния чалга клуб "Плаза" в нощта на 23 октомври разпространи присъствал на събитието. Посред изпълнение на фолк дуета "Габриела и Съби" тежко екипирани с бронежилетки служители да реда се втурват сред купонясващите младежи.

По време на акцията певците невъзмутимо продължават с изпълнението на хита "Тайсън кючек", станал популярен в началото на века в оригинала на Слави Трифонов и Тончо Токмакчиев.

Видеото е истински хит в социалните мрежи, а пиперливите коментари са стотици. "Айдаааа....на некой му е свършила дрогата и си е поръчал по СДВР ЕКСПРЕС"; "Тея са напукани повече от диджея, позле излизат болничен като дойдат проверките"; "Юбилей на шефа" и подобни остроумия се сипят по адрес на родната полиция.

Както е известно, 13 от най-известните нощни клубове в столицата и в три областни града бяха проверени в рамките на специализирана операция срещу наркоразпространението в нощта 22 срещу 23 октомври.

По време на полицейските действия е извършена проверка на 186 лица (за 21 от тях е установено, че са от активния криминален контингент). Задържани са общо 14 лица, 2 от които са били обявени за общодържавно издирване, четем в краткото изявление от МВР.

#полиция #дискотека

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"