Ако прави това - със сигурност ви изневерява

Ако прави това - със сигурност ви изневерява
A A+ A++ A

Ако имате подозрения, че вашият партньор ви изневерява, това в много случаи може да се окаже вярно. Ние жените имаме шесто чувство за тези неща и често усещаме вътрешно, когато нещо не е наред. Тези мисли и съмнения могат да бъдат доста мъчителни и ни карат все по-силно да искаме да разберем истината.

Затова днес ще ви представим няколко отличителни черти в поведението на един мъж, който не ви е верен:

Не си прави труда да спори с вас

Споровете са напълно обичайно явление във връзката между двама души. Но, ако забележите, че той вече няма интерес да доказва правотата си пред вас, това може да означава, че за него вече не е важно да оправя положението. Това е знак, че партньорът ви се е предал и е продължил напред, вероятно с друга жена.

Непрекъснато ви проверява

Когато вашият партньор ви изневерява, той трябва да знае къде сте и какво правите по всяко време. Така той може да планира срещите си с други жени, без да бъде хванат. Ако винаги ви пита къде сте и кога ще се приберете, може да не е защото му липсвате. Опитайте неочаквано да промените графика си и вижте как ще реагира. За това поведение има и друга причина - вината от собственото му поведение. Опитва се да вмени на вас, че правите нешо нередно, докато истинският неверник е той.

Твърде критичен

Ако вашият партньор е прекалено критичен към всичко, което правите или казвате, вероятно нещо не е наред. Може да не означава непременно, че ви изневеряват, но трябва червената лампичка да светне. Вашият мъж може да се среща с друга жена, с която да ви сравнява. Не трябва просто да приемате това поведение. Изправете се срещу него и му кажете, че се напрягате под тежестта на постоянните му забележки.

Постоянно си проверява телефона

Всички държим телефоните си в ръка денонощно, но все пак има някои неща, които могат да ви подскажат, че не става дума обикновено скролване във Facebook. Ако вашият партньор получава известия и проверява телефона си често, това може да означава, че си пише с някого. Ако навиците му, свързани с употребата на телефона се променят, това също е знак, че нещо се случва.

Крие телефона си

Класика в жанра - телефон, поставен с екрана надолу, парола за отключване - все начини, чрез които той се опитва да скрие нещо от вас. Наблюдавайте го - ако взема телефона си в банята, вероятно не е за да слуша музика, а за да си чати с някого.

Промяна в навиците

Напоследък мъжът ви използва повече парфюм, къпе се по-често и оформя брадата си по-прецизно? Когато сме във връзка започваме да се чувстваме все по-комфортно с човека до себе си и не се грижим за външния си вид чак толкова много. Когато вашият партньор започне да се облича добре, преди да напусне къщата, това може да е знак, че се среща с някой друг. Просто си спомнете как изглеждаше той на първата ви среща. Вероятно видът му е бил безупречен.

***

Каквито и опасения да имате, те не са знак, че той непременно ви изневерява. Най-добрият ход в подобни ситуации е да поговорите с партньора си и да видите дали той е искрен с вас.

#изневяра #любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »