Запознайте се с Фернада: Кученцето пред НС си намери дом

Запознайте се с Фернада: Кученцето пред НС си намери дом
A A+ A++ A

"Запознайте се с Фернада, това куче беше уплашено, гладно и бито, аз съм си добър човек и винаги съм искал куче, но днес Господ ми изпрати нея, запознайте се с нея. Мога да споделя, че утре отиваме на ветеринар." Това написа късно през нощта в социалната мрежа столичанинът Петър Илиев от квартал Малинова Долина и приложи снимки.

По-късно пусна и видео с новия му четириног приятел:

Снимките бяха споделени от администраторът на група за изгубени кученца в социалната мрежа Валентина Милова. "Неуловимият парламентарен 28 388 беше намерен и съвсем случайно прибран от мой много близък и добър приятел. Съдбата и кучето избраха него. И ще ра...... фамилията на всеки, който се опита да го изнудва и да му вземе кучето. Да не кажете, че не съм Ви предупредила! За приятел и стар боен другар, помагал при това активно при търсенето на Белинда ще направя, каквото трябва и което ми е по силите", написа г-жа Милова.

Послепис: Много хора бяха замислили рекламни кампании и сълзливи постове тип "Боливуд" с това куче. А сега гредаааа!!!

Кученцето стана хит след като при откриването на новото Народно събрание дойде заедно с гвардейците от почетната рота, наблюдаваше с интерес церемонията и дори седна пред парадния вход на сградата. Дори минаващите официални лица не останаха безразлични, като служебният премиер Гълъб Донев го погали. След като народните представители не можаха да си изберат председател, в мрежата се роди шеговито предложение кучето да заеме този пост. А някой написа дори балада за него.


#куче #бездомно куче #Народно събрние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници