Слънчево затъмнение и новолуние в Скорпион

Слънчево затъмнение и новолуние в Скорпион
A A+ A++ A

Както вече ви информирахме, започва сезонът на затъмненията или най-стресиращото време от цялата година. Пред него ретроградният Меркурий е направо песен. И така, първото от серията идва на 25 октомври. Всички слънчеви затъмнения се случват по време на Новолуние.

Новолунията са период, подходящ за манифестиране и ако имате липса в живота си, тогава е моментът да я запълните. Независимо дали чрез ново преживяване, човек или предмет, ние трябва да направим място за нови начинания и рискове по време на Новолуние. Не се страхувайте да експериментирате точно сега!

Със слънчевото затъмнение в Скорпион най-накрая се доближаваме към края на нодалния цикъл на Скорпион и Телец. Възлите, които се образуват, представляват две точки в небето, в които се пресичат орбитите на Слънцето и Луната. След като прекараха 18 месеца в Телец и Скорпион, възлите ще се преместят в нови знаци през 2023 г. По време на това Новолуние медитирайте и насочете мислите си върху справедливостта и уважението.

Овен

Освободете се от отговорността да успокоявате другите и да компенсирате това, което им липсва. Благородно е да намирате решения за тези, на които държите, но това не е нещото, което те търсят. Воденето на дневник за това как реагирате на стреса ще ви помогне да се освободите от тези ненужни задължения.

Телец

Може би в момента промяната, която трябва да настъпи, е свързана с начина, по който виждате състоянието на връзката си. Опитайте да разберете от какво имате нужда във взаимоотношенията. Ако сте в партньорство, което пречи на напредъка ви, от вас зависи да се обърнете към себе си и да определите от какво имате нужда. Безцелните връзки само ще ви изтощят.

Близнаци

Правете по-малко! Вашата будна енергия ви кара да "огрявате" навсякъде и да налагате мението си прекалено много. Да се научите да правите по-малко е вашият ключ към постигането на повече. Не се изхвърляйте в намеренията си, защото никой няма да ви приеме насериозно. Този хороскоп ви напомня да проверите себе си и да отделите време за уединение. Отидете на разходка и оставете телефона си!

Рак

Времето за игра почти приключи. За щастие, това не означава край на забавлението. Това затъмнение привлича вниманието ви върху целите, които сте си поставили. Вероятно ще имате възможност да присъствате на много забавни събития, които предстоят. Имайте предвид, че във вашето пространство има важни хора, но и вие сте един от тях.

Лъв

Това е моментът, в който да изясите каква ще е следващата ви стъпка. Новолунието и слънчевото затъмнение в Скорпион ви призовават да изразите малко по-ясно скритите си желания – пазенето на тайни от самите себе си не е от полза за вашето лично развитие. Добре ви е у дома, но ще ви се наложи да излезете навън, сред обществото и да видите какво ново можете да научите.

Дева

Животът е непрекъснато учене и най-умните около нас знаят, че традициите са създадени, за да се променят. Тъй като сте променлив земен знак, вероятно се случва да се борите с неизвестното. Може дори да откриете, че отчаяно се опитвате да задържите познатото. Отделянето на време да освежите знанията си по тема, която ви интересува, е чудесен начин да увеличите самооценката си.

Везни

Новата рокля вероятно не е това, в което трябва да инвестирате. Това новолуние и слънчево затъмнение е отличен момент да проверите разходите си и финансовите си навици. Вашите кардинални вибрации на въздушнен знак може да ви накарат да пренебрегнете чувствата си, което не е добре. Това е вашето универсално напомняне да подредите приоритетите си.

Скорпион

Ще израстнете в личносто отношение само, ако се осмелите да изтръгнете корените, които сте засадили. Не се плашете от провала. Самосаботирането и опитите да контролирате бъдещето само изразяват вашата нерешителност пред Вселената. Вземете решение и го изпълнете заради себе си – това е вашият знак да преодолеете себе си. Показването на доверие в хората около вас е важна първа стъпка. Нека хората ви вярват и инвестират във вас!

Стрелец

Избягвате отговорностите си. Достойно за уважение е това, че сте дълбок мислител. Време е да започнете да се занимавате с бизнеса си. Прегледайте планера си, проверете разходите си и заредете устройствата си!

Козирог

Това, че някой проявява интерес към вас, не означава, че трябва да му отделите времето си. Нито означава, че трябва да изключите възможността от нови връзки. Това е страхотно време за флирт и забавление. Новолунието ви предупреждава да внимавате с кого се забърквате.

Водолей

Това новолуние и слънчево затъмнение изискват време за семейството и за уреждане на вашите въпроси у дома. Вероятно получавате много задачи в рамките на кариерата си, което е страхотно. Проблемът е, че когато прекарвате твърде много време на работа, пренебрегвате други области от живота си. Балансът между работа и личен живот вероятно е мит. Но се уверете, че използвате свободното време, за да се занимавате с това, което има значение!

Риби

Разчитайте по-малко на това, което мислите, че знаете и се съсредоточете върху това как се изразявате. В живота, най-важно е как общувате със себе си. Повечето хора ще бъдат много мили с вас, не бъдете предубедени. Вашият начин на мислене може да се превърне в бариерата между вас и вашето лично развитие.

#новолуние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"