Дарина Павлова призна за „горещите нощи" с Берлускони

Дарина Павлова призна за „горещите нощи" с Берлускони
Снимка: списание „Оджи", архив
A A+ A++ A

След години на спекулации с медиите около връзките си с бившия премиер на Италия - Силвио Берлускони, Дарина Павлова се изповядва с пикантни детайли пред италианското седмично списание „Оджи".

Преди дни, след 10 години медийно мълчание тя проговори и за Би Ти Ви, споделяйки за важните мъже в живота й - от съпруга й Илия Павлов до авантюрата с Берлускони.

Животът й заинтригува особено много и италианските медии. Дали защото те говореха за охлаждане на отношенията между нея и бившия премиер в последно време, Дарина Павлова реши да подгрее интереса към темата и се включи в списъка на жените, които разказват любовните си преживявания със скандалния италиански политик.

Вдовицата на Илия Павлов твърди, че първата й нощ с екс премиера на Италия била незабравима.

„Беше огън и жупел", споделя самата Дарина. Запознали се преди осем години във Вашингтон и малко след това започнала връзката им.

Дарина Павлова смята себе си за различна от останалите любовници на Берлускони и твърди, че за нея е важно да опази любовта.

Откровенията й разпространи тази седмица популярното списание „Оджи", което припомня, че на 76-годишния Берлускони се приписват поне 130 любовници.

Връзката между двамата с Дарина се градяла на базата на уважение, но в последно време нещата разочаровали българката, която обвинява за това обкръжението на Берлускони.

#Италия #министър-председател на Италия #Силвио Берлускони #връзка #Дарина Павлова #любов #списание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »