Ботев Пд с вой до небесата, след като реферите за пореден път подариха 3 точки на Домусчиев

Ботев Пд с вой до небесата, след като реферите за пореден път подариха 3 точки на Домусчиев
A A+ A++ A

Най-старият клуб у нас - Ботев Пд, нададе резонен вой до небесата. Причината е, че снощи "канарчетата" вкараха чудесен гол в 11-ата секунда срещу Лудогорец, но престъпните рефери Иво Андреев и Георги Димитров скандално го отмениха за неправилно дишане. После жълто-черните паднаха с 0:1 нечестно, меко казано Случката разтресе родния футбол и пак е налице фактът, че разградчани са галеници на реферите. Няма и как да е иначе, след като Кирил Домусчиев управлява БФС в сянка. Ботев вече бе клан зверски на Лаута в дербито с Локо, на Герена в дербито с Левски, срещу ЦСКА на Ганчев в Коматево, а сега чашата преля с невижданата секира в Разград.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ПЛОВДИВЧАНИ:

ПФК Ботев Пловдив няма съмнения, че основните принципи и протоколи за използване на системата VAR в българското първенство са нарушени и не отговарят на стандартите на FIFA.

Първият принцип за подпомагане на рефера е: само в случай на „ясна и очевидна грешка“ или „сериозен пропуснат инцидент“, което беше нарушено.

Нашият клуб отправи официално искане за проверка на БФС за спазване на протокола на IFAB и съответствието на рефера на БФС със стандартите на процедурата по лицензиране.

Системните грешки в официалните мачове показват нарушение на изискванията на програмата за одобрение на FIFA.

Настояваме реферите Станимир Тренчев, Васимир Ел-Хатиб, Иво Андреев и Георги Димитров да бъдат отстранени от мачовете на Ботев до края на този сезон.

Ботев Пловдив очаква официална позиция на БФС и отговор на нашите призиви.

#Ботев Пловдив #Лудогорец #Кирил Домусчиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"