Вижте с какво време си отива седмицата

Вижте с какво време си отива седмицата
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и слабо ще се повиши.

Днес ще духа до умерен вятърът от запад-северозапад, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина - временно силен, но до вечерта вятърът ще отслабне. Ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Максималните температури ще са между 21° и 26°, в София - около 22°, сочи прогнозата на НИМХ.

В планините ще бъде ветровито със силен, по високите и открити части, временно бурен северозападен вятър. Ще преобладава слънчево време с максимална температура на височина 1200 метра около 17°, на 2000 метра - около 9°.

По Черноморието облачността ще бъде променлива, след обяд намаляваща по-често до слънчево. Ще бъде ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 18 ч. и 31 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 18 мин. и залязва в 17 ч. и 50 мин. Фаза на луната: два дни преди новолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »