Бистришката Ванга: Нов мор идва през 2030-а, кабинет ще има поне 6 месеца

Бистришката Ванга: Нов мор идва през 2030-а, кабинет ще има поне 6 месеца
viaranews.com
A A+ A++ A

Въпреки канските мъки на 48-ото Народно събрание да излъчи шеф на парламента някакво коалиционно управление се вижда на хоризонта. Това коментира пред „Телеграф“ пророчицата от село Бистрица Искра Караколева. "Трудно е да се каже, защото събитията са едно след друго – много скоро пак ще имаме избори. Но да речем, че ще имаме кабинет поне за 6 месеца“, прогнозира Бистришката Ванга.

Брашно

За Бойко Борисов и ГЕРБ казва, че ще мелят брашно най-много с Христо Иванов и ДБ. Към тях ще се закрепи трета партия, с която ще направят нещо в началото, за да тръгнат нещата нанякъде. Интересно е, че или сега, или в следващ парламент по евроатлантическа линия към тях ще влязат и хора от "Продължаваме промяната“ (ПП). "ГЕРБ и ПП ще си имат сътрудничество, поне аз така ги виждам нещата“, заявява ясновидката. Освен ГЕРБ и ДБ тя прогнозира възлова роля и за Стефан Янев.

До нея често се допитват местни политици и депутати от Югозападна България. Мнозина подпитват възрастната жена и за извора на дарбата й - как я е получила.

Инцидент

На младини леля Искра, както я наричат земляците й, залитнала и паднала в бунар. И насмалко да се спомине. "Няма да забравя никога датата 29 септември 1983 г. Тогава ме приеха с комоцио в столична болница. Уж се бях съвзела за момент и айде, тръгнах да си ходя. Получила съм кръвоизлив и изпаднах в кома. 24 часа съм била така между живота и смъртта. Ту се вдигах нагоре, ту слизах към Земята. Когато се събудих, не бях същата, нещо се беше случило в мене", доверява препатилата жена. Няколко дни по-късно установила, че щом мислено зададе въпрос, над главата й като кинолента се завъртат картини от миналото и варианти на бъдещето.

Пандемия

Караколева коментира, че така преди време е провидяла болест (Ковид-19), която иде и ще затрие много хора. Споделя, че не смеела много да говори, че да не стряска хората. Заявява, че коронавирусът, макар и отслабен, ще продължи да ни тормози. "Не мислете, че пандемията си е отишла. Още поне година я виждам - заявява даровитата жена. И добавя: - След 7-8 години някъде - през 2030-а, нов мор ще плъзне. Бая ми ти народ тогава ще си замине от тая зараза“.


#Бистришката Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай