МВР нарече „селски глупак“ младеж, снимал заспали полицаи в патрулка

МВР нарече „селски глупак“ младеж, снимал заспали полицаи в патрулка
Снимката на Боян Максимов от 2 юли възмутила МВР до степен да го определи като „селски глупак“. Снимка: Боян Максимов/БГНЕС
A A+ A++ A

Пресцентърът на МВР – Варна, нарекъл „селски глупак“ младеж, който публикувал в социалната мрежа „Фейсбук“ снимка на полицаи, заспали в патрулка по време на дежурство.

„МВР - Варна, ме нарече селски глупак“, оплака се Боян Максимов пред БГНЕС.

Той признава, че вече почти е започнал да съжалява за снимката от 2 юли, и с огорчение споделя, че може би наистина е било от глупост, както твърдят от МВР.

Боян Максимов разказа, че от публикуването на снимката служителите на МВР се отнасяли към него с „нотка на реваншизъм и малко неадекватно“.

„Потресен съм от всяко едно действие, включително след снощи“, посочи младежът и разказа, че е гледал запис по БНТ, в който Калина Пенчева от МВР – Варна, го е нарекла селски глупак.

„След снощи това, което казаха по мой адрес, останах с убеждението, че не живея в тази държава, в която трябва да е“, каза Боян Максимов.

Недоволен от изказването на Калина Пенчева, той е решил да се консултира с адвокат.

„Аз си плащам осигуровките сам най-малкото, а на нея всичко й се плаща благодарение на глупаци като вас, всички вас. Това е, което мога да кажа по въпроса. Надявам се нещата да се променят някой ден“, каза още Боян Максимов.

#Боян Максимов #МВР #Варна #патрулка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"