В най-важната нощ: Лева с часовник за 60 евро, Бензема - с такъв за 600 000

В най-важната нощ: Лева с часовник за 60 евро, Бензема - с такъв за 600 000
A A+ A++ A

Карим Бензема беше звездата на галавечерта на „Златната топка“ в Париж. Награда получи и Роберт Левандовски, нападател на Барселона, който беше удостоен с трофея „Мюлер“ като най-добър голмайстор на клубно и национални ниво.

Имаше много снимки, анекдоти и любопитни моменти от гала със стил, на която присъстваха повечето от най-актуалните личности на съвременната футболна сцена. И тъй като всичко в този спорт е актуално, много медии анализираха часовниците, които носеха двамата ни герои.

Бензема, който се появи в поръчков костюм на Fendi, с който отдаде почит на един от своите идоли, покойния рапър Тупак, носеше часовник Richard Mille RM 65-01 на лявата си китка. Това е най-скъпият продкти на марката. Оценява се на 600 000 евро, пише "Телеграф"

От друга страна, много погледи бяха насочени директно към часовника на Роберт Левандовски. Полският нападател, който претърпя кражба на часовник Patek Philippe, оценен на 70 000 евро на входа на Ciudad Deportiva, носеше по-нисък клас и на по-ниска цена. По-точно часовникът е от марката Casio и е оценен на 60 евро. Подробност, която не остана незабелязана в социалните мрежи и сред феновете на Барса.

Така излиза, че часовникът на Бензема е струвал 10 000 пъти повече от този на неговия съперник от „Камп Ноу“.

#Роберт Левандовски #Карим Бензема #часовник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"