Голяма дилема пред Мъри в Левски

Голяма дилема пред Мъри в Левски
A A+ A++ A

В Левски предстоят важни месеци за бъдещето на клуба. От компанията "Юнайтед Груп" вече официално признаха, че имат апетити да придобият мажоритарния пакет акции на "сините". Наскоро те проведоха финансов и правен анализ на столичани, резултатите от които бяха представени и в момента се разглеждат от ръководството на "Юнайтед Груп" и "Спорт Рипъблик". От своя страна треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели преди дни, че всичко в клуба е на пауза с планирането на бъдещи действия заради интереса на мощната международна компания.

Но не така стоят нещата при обмислянето на зимната селекция на тима. На "Герена" са анализирали обстойно случващото се и са съставили два плана за нейното осъществяване. Първият, който е най-желан от "сините", е мажоритарния пакет акции да бъде придобит от "Юнайтед Груп" и новите собственици да отпуснат добри средства за закупуването на футболисти за зимната селекция. На "Герена" от много време не се е случвало да извадят сериозна сума за нов играч. Станимир Стоилов вече е набелязал няколко футболисти, които иска да има в тима си. Помощникът му Цанко Цветанов сподели, че ще бъдат взети един или двама, но бройката може да нарасне при наличието на свежи средства в клуба.

Но "сините" се готвят и за вариант "Б", ако не се осъществи мечтаният замисъл. Мъри и помощниците му са гледали и изявите на футболисти, които да бъдат привлечени на "Герена", без да се плаща трансферна сума. Треньорът на столичани вече направи няколко удара с привличането на подобни играчи - Цунами, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Георги Миланов и Илия Стефанов. Единствената грешка на Стоилов до момента бе хърватският защитник Анте Блажевич, но той ще си тръгне от клуба през зимата, пише "Тема спорт".

#Мъри Стоилов #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"