За Янев има три теми - сигурност, справедливост и солидарност

За Янев има три теми - сигурност, справедливост и солидарност
A A+ A++ A

Българският народ ни изпрати тук да търсим решение, а не да го занимаваме със себе си и партийния егоизъм. Решения за кризите, за инфлацията, за бъдещето на децата ни, за бъдещето на България, заяви Стефан Янев от "Български възход".

Ние се концентрираме върху три основни линии - сигурност, справедливост и солидарност.
Посланието на „Български възход“ е да се държим подобаващо, с авторитет и изправен гръбнак, за да сме полезни на себе си и на съюзниците ни, подчерта той. „Апелът ни към нашите съюзници е, нека сме солидарни, нека се подкрепяме в трудни моменти – както визите и решенията за Шенгенското пространство, така и за стратегията за военно-технически и бизнес решения“, добави той.

Янев допълни, че от „Български възход“ считат, че солидарността също е и дълг към нашите майки и бащи, към техните достойни старини, както и дълг към децата на България, дълг към тяхното патриотично възпитание, към тяхното образование, дълг към българския бизнес, който не трябва да се чувства като емигрант в собствената си страна.

„Заедно – общество, бизнес, държава в равноправно партньорство, можем да сътворим възхода на България“, категоричен е Янев.

По думите му справедливостта изисква редът и правилата да се отнасят за всички и да се спазват за всички. „Има 10 – 15 личности, които ни разделят – ще работим за механизъм за одит на дейността на тези 10 – 15 човека“, съобщи той и заяви, че ако това не бъде направено, има риск държавата да бъде превърната в територия.

Янев заключи, че който работи в интерес на българския народ и за гражданския интерес, е добре дошъл в „Български възход“. „Който работи против трите „С“, е наш опонент“, каза още той.

#Стефан Янев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"