Зловещо: Труп на българин е открит, изхвърлен в контейнер в Германия

Зловещо: Труп на българин е открит, изхвърлен в контейнер в Германия
Pixabay
A A+ A++ A

26-годишен българин е открит мъртъв в Германия. Той е бил в неизвестност от петък, разказаха негови близки, цитирани от TrafficNews.

Рефат Сюлейман е бил забелязан около 9.15 часа, когато почивал в служебния си автомобил на територията на фабриката, в която работи в германския град Дуисбург. В понеделник късно вечерта тялото му е открито в едно от помещенията на сградата. Към момента не е ясна причината за смъртта му.

Към момента от МВнР нямат официална информация за случая. Близки на младежа, които са в Германия, разказаха, че тялото на мъжа е открито в контейнер, както и че вчера са били организирани протести пред фабриката.

„Криминалната полиция пое по-нататъшното разследване на причината за смъртта. Първите констатации не се очакват преди вторник”, пишат немски издания.

В мащабната операция по издирването са участвали полицейски хеликоптер, кучета за проследяване, дронове и службата за сигурност на завода Thyssen Krupp, като преди ден момчето е било пуснато и за официално за издирване.


#труп #българин #контейнер #в Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"