Къде да изкараме НГ - у нас или в чужбина? Ето ги офертите и цените

Къде да изкараме НГ - у нас или в чужбина? Ето ги офертите и цените
A A+ A++ A

Празниците за края на годината наближават, а хиляди българи вече обмислят къде да празнуват. Предложения за почивка в страната и чужбина не липсват, а цените може да ви изненадат. Оказва се, че предложения за празничните дни в България са по-скъпи от пакети до екзотични дестинации.

Оферта за почивка във Велинград успя да привлече вниманието на мрежата. Тя включва четири нощувки, а срещу срещу 11 500 лева, ще може да се настаните в президентски апартамент. Разбира се, в същия хотел има и по-достъпни вариант. Цената за същия период във ВИП апартамент е 8700 лева. Има и пакет за 3750 лв.

В друга оферта от курорта цените варират от 1920 до 4000 лв. Това е в зависимост на броя нощувки - 3 или 4, както и вариантите за изхранване. За настроението на празнуващите е предвидено и участието на гост изпълнители.

В друга известна дестинация в Родопите - Пампорово, цените също варират. Офертата на хотел за същия период е в границите от 446 лв. - за възрастен в студио, до 1581.00 лв - за четири човека в апартамент. В празничната вечер на 31 декември се доплаща за специална вечеря - 240 лв, а за дете е 120 лв.

Оферта от Банско предлага 3 нощувки за един възрастен в апартамент за 560 лева. За 4 нощувки във вила цената скача на 760 лева. В хотела има отопляеми басейни, СПА зона, предлагат се трансфери до лифтове в курорта и др. Предложението включва закуски и вечери на блок маса, както и и празнична новогодишна вечеря с музикална програма и DJ.

Друго празнично предложение, този път от от Девин, предлага вечеря с програма в ресторант, афтърпарти в бар. Мястото за настаняване включва и SPA пакет.

Цените започват от 750 лв. за три нощувки и стигат до 820 лв за 5 нощувки.

Какви са офертите за Нова година зад граница?

Оказва се, че цената за приятно изкарване в Кушадасъ е сходна със сумата нужна за празнуване в България. 4 нощувки на база All Inclusive ще костват от 962 до 1 345 лв. Тук е включена празнична вечеря и шоу програма с български диджей.

Транспортът се плаща отделно, както и евентуални PCR тестове.

В друг предпочитан курорт офертите са по-солени.

Петзвезден комплекс в Анталия предлага 4 нощувки за един човек на цени, започващи от 1270 лева. Предложението скача на 1420 лева при настаняване в супериор стая за 5 дни. Тук транспортът със самолет е част от цената.

Как Велинград би Доменикана

Докато някои ще заложат на празник в страната, други вероятно ще изберат и пътуване към екзотични дестинации. Кратка справка показва, че посрещането на 2023 година в Малдивите би коствало от 4000 до над 12 000 лева. Офертите покриват самолетните билети и включват вечеря на Нова година.

Не липсват и предложения за Доминиканската република, където е планирано и парти със сериозно присъствието на български звезди. Приключението е за 7 нощувки и би ви струвало 7200 лв.

Това показва справка на колегите от GlasNews.bg в сайтовете, предлагащи празнични пакети. Предложения има за всеки вкус и всеки джоб, а както се оказва родните курорти смело си съперничат със световни дестинации за вниманието на пътешествениците. Където и да изберете да празнувате най-важни си остават настроението и компанията.

#Нова година #оферти #чужбина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »