Гърция е в шок след сексскандал с 12-годишна, изнасилвана от над 200 мъже

Гърция е в шок след сексскандал с 12-годишна, изнасилвана от над 200 мъже
A A+ A++ A

Гърция се тресе от сексуален скандал с 12-годишно момиче, което в рамките на няколко месеца е изнасилено от над 200 клиенти. Малкото дете, което произхожда от бедно семейство и живее в центъра на Атина, район "Сеполия" е било съблазнено от собственик на квартален магазин, който впоследствие продавал тялото му и на други клиенти срещу сума от 50 до 70 евро.

Случаят започва да се разплита, след като телефона на момичето попадна в ръцете на леля ѝ, която видяла в него еротични съобщения за срещи с клиенти и веднага информирала органите на реда.

До момента от разследването става ясно, че малкото дете е било заплашвано с оръжие от магазинера, за да не споделя случващото се.

Срещите са ставали обикновено в колите на клиентите в района на метро "Сеполия".

Според показания на момичето, била е водена и в публичен дом, където в рамките на 20 минути е била изнасилена от 5-ма мъже.

Случаят взриви гръцкото общество.

Арестувани са 3-ма мъже, като от вайбъра на момичето и социалните мрежи се издирват и други клиенти.

Един от задържаните е баща на 3 деца, едното от които на възрастта на изнасилваното момиче. Близките на задържания мъж, обявиха за продан домовете си в район "Аспропиргос", засрамени от поведението на роднината си.

Много от разпитаните твърдят, че пласьорът - 53-годишният магазинер, е представял момичето за 16-18 годишна, но клиенти с по-специални предпочитания е обявявал реалната възраст на момичето.

Задържана е и майката на 12-годишното дете, за която се разследва дали е имала участие и дали е знаела за тези извращения с детето ѝ.

Вчера тя беше разпитана и оставена в ареста, тъй като обясненията на 37-годишната не бяха убедителни пред следовател и прокурор.

След като чуха решението, децата ѝ, които по-рано свидетелстваха в нейна полза, избухнаха в ридания.

Според адвоката на майката двете деца заплашват да се самоубият.

Много от клиентите са се свързвали за срещи с момичето през приложение за онлайн запознанства, след което са преминавали на личен чат за уговаряне на срещи.

#сексскандал #Гърция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »