"Поморийският Семерджиев" - Георги Дърлянов, изпадна в кома заради фитнес добавки

"Поморийският Семерджиев" - Георги Дърлянов, изпадна в кома заради фитнес добавки
A A+ A++ A

Едно от знаковите имена в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е изпаднал в кома след употреба на фитнес субстанции от типа стромба, твърди бургаския сайт Флагман.бг.

33-годишният млад мъж е открит на пода в апартамента си в кв. „Свобода“ от баща си, който от поне денонощие нямал връзка с него. Предполага се, че са изминали поне 12 часа от получаването на инсулта до откриването му.

Георги Дърлянов веднага е откаран в УМБАЛ Бургас, където в последните две седмици бе на прага на живота и смъртта. Според непотвърдена информация преди ден той се е събудил, но състоянието му не било никак добре. Георги е получил тежък инсулт и му предстои дълго възстановяване, ако изобщо може да се възстанови напълно.

Той е брат на популярния актьор Тодор Дърлянов, познат на българските зрители като Тео от „7 часа разлика“. Тодор в момента играе в Драматичния театър в Пловдив, изключително възпитан и образован млад мъж.

За съжаление брат му няма нищо общо с него. Целият му житейски път е свързан със съмнителни бизнеси, а самият той дава вид на заможен човек, без на никого да е известно с какво точно се заминава. Винаги е карал хубави коли, а последният му автомобил е Мерцедес S класа, който не е толкова нов – от 2016 година, но е доста добре поддържан и определено впечатлява.

Местни жители го определят за „Поморийския Семерджиев“. Досието му обаче се оказва сравнително чисто. Има няколко ареста, но нищо кой знае колко сериозно.

Последният му полулегален бизнес е свързан с продажбата на балони с райски газ в Слънчев бряг, довериха добре запознати източници на колегите от Флагман.бг. Георги държал част от този пазарен сегмент в курорта и печелил доста добри пари.

Срещу него има постъпили сигнали и за други дейности, но на този етап нямало достатъчно доказателства.

Последната снимка на Георги във фейсбук профила му датира от далечната 2014 година, когато той изглежда по безобиден начин
През 2022 година вече е канара от мускули. Снимката е от заключения му профил в инстаграм

#Поморие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай