Какво се случва? Лена не поканила Петков на рождения си ден

Какво се случва? Лена не поканила Петков на рождения си ден
A A+ A++ A

Лена Бориславова тотално загърби Кирил Петков и не го удостои с покана за рождения си ден, научи „Ретро“. На 8 октомври брюнетката влезе в Христовата възраст и навърши 33 години, а личният ѝ празник премина инкогнито, далеч от столицата. Бившата говорителка на експремиера е отбелязала специалния за нея ден с разходка в най-известния етнографски комплекс у нас – „Етъра“ край Габрово. Там тя се наслаждавала на есенното слънце в приповдигнато настроение, споделят очевидци.

Лена била с неглиже визия и големи черни слънчеви очила, но въпреки това присъствието ѝ из калдъръмите не останало незабелязано. Вместо с шампанско за няколкостотин лева, черен хайвер и отбрани ястия рожденичката почерпила близките, с които била на разходка, с традиционни български гозби, сред които и култовите кебапчета, които се продават на „Етъра“ от години. През последните два месеца Бориславова е изпаднала в нелегалност и упорито страни от политическия живот у нас, както и от компанията на Кирил Петков, с когото, допреди крахът помежду им да настъпи, бяха като скачени съдове денонощно.

Припомняме, че юристката пропусна отминалите парламентарни избори и отказа да присъства в листите на „Промяната“ като кандидат за народен представител, като посочи лични причини за оттеглянето си от първите редици на партията. Лена подкрепяше съпартийците си единствено раздавайки листовки из София и отклоняваше абсолютно всички покани за телевизионни интервюта. Хора от обкръжението ѝ още тогава споделиха, че тя тежко е изживяла сексскандалите с Петков, в които името ѝ бе забъркано, и решила да пожертва кариерата си. Най-доволна от отдалечаването им била съпругата на Кирил – канадката Линда, която неведнъж публично демонстрира своята непоносимост към амбициозната адвокатка. През май тази година жената на бившия премиер подложи съперницата си на невероятно унижение, сваляйки я от правителствения самолет с делегация за Рим и заемайки нейното място до съпруга си.

От любовните саги пострада и личният живот на Лена, която се водеше сгодена за бившия зам.-шеф на парламента Мирослав Иванов. От месеци насам Бориславова не носи годежния си пръстен от него, който размахваше в кулоарите на парламента. За разлика от Бориславова Иванов дейно участваше в кампанията на ПП и отново успя да се класира за депутатско място. След края на изборите наричаният шеговито в социалните мрежи баджанак на Петков сподели, че още вярвал на Кирил и заставал зад гърба му.

#Лена Бориславова #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"