Ето кое е убитото от камион момиче в София

Ето кое е убитото от камион момиче в София
Би Ти Ви
A A+ A++ A

19-годишната Виктория Мариева е момичето, което беше прегазено и убито от камион на оживен булевард в София. Това съобщиха нейни близки във Фейсбук профилите си, като публикуваха и нейни снимки.

Ето кое е момичето, убито от камион в София - 1

„Никой не може да ви подготви за загуба, която идва като бърз вятър. Моите най-дълбоки съболезнования на семейството. Почивай в мир, Виктория”, пишат приятели на Виктория. Инцидентът стана на кръстовището на ул. "Орехова гора" и бул. "Гоце Делчев" в квартал "Стрелбище” в столицата, а по разкази на очевидци камионът се е движел с висока скорост.

Сигналът за инцидента е получен в 09.43 ч. вчера сутринта. Линейката е пристигнала в 09.51 ч. Загиналото момиче е било пометено от камион, докато се е намирало на тротоара. По случая се води разследване. Софийска градска прокуратура (СГП) привлече като обвиняем 59-годишния В. И. и го задържа за срок до 72 часа във връзка с пътнотранспортно произшествие, в резултат на което почина 19-годишната В. С., съобщиха от прокуратурата.

Досъдебното производство по случая е образувано на 14.10.2022 г. в условията на неотложност с оглед на местопроизшествие и се води в Сектор „Разследване на транспортни престъпления“ към Отдел „Разследване“ при СДВР под ръководството и надзора на СГП. В началния етап на разследването са събрани доказателства, които наблюдаващият прокурор е оценил като достатъчни, за да се направи обоснован извод, че на 14.10.2022 г. около 09:40 ч. на бул. „Гоце Делчев“ в гр. София, при управление на товарен автомобил, В. И. е нарушил правилата за движението по пътищата, като не пропуснал движещата се по обозначена пешеходна пътека В. С., и е реализирал пътнотранспортно произшествие, в резултат на което по непредпазливост причинил смъртта на В. С., която починала „на място“.

В. И. е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 343, ал. 3, пр. последно, б. „б“, пр. 1 във вр. с ал. 1, б. „в“, пр. 1 във вр. с чл. 342, ал. 1, пр. 3 от НК. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни. Разследването по случая продължава с разпити на свидетели, извършване на необходимите експертизи, както и на други действия по разследването за изясняване на всички обстоятелства по случая в съответствие с изискванията на закона.

Ето кое е момичето, убито от камион в София - 2

Снимки: Фейсбук

#Виктория Мариева #камион #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"