Как да изчислим числото на своя жизнен път и какво означава то

Как да изчислим числото на своя жизнен път и какво означава то
A A+ A++ A

Често говорим за астрология, но сега е време да обърнем внимание на нумерологията, която е не по-малко интригуваща. Тя изследва връзките, които числата и буквите имат с вашата личност и събития в живота. Това е древна метафизична наука, датираща от преди хиляди години. Нумерологията има клонове и произход в множество епохи, култури и континенти, което ни навежда на мисълта, че наистина има нещо вярно в нея. Модерната западна нумерология е най-популярната в днешно време. Създадена е от гръцкия философ и математик Питагор преди повече от 2500 години. Точно за този ѝ вариант ще си говорим днес.

Според нумеролозите, всяко число има своя собствена вибрация и допринася със своето влияние върху света. Големите числа се свеждат до едноцифрено (или в някои случаи двуцифрено) число, което има уникално значение и собствена сила. Ключова лична информация като вашето име и дата на раждане има уникална вибрация, която може да обясни вашите характерни черти, силни страни и жизнен път или съдба.

Съществуват различни числа, които са важни в нумерологията - вашето число на израза ви казва какво ще постигнете през живота си, вашето число на връзката разкрива с кого сте най-съвместими и числото на вашето сърдечно желание ви показва кариерните пътеки и цели, към които сте най-естествено привлечени. Но най-значимото число в нумерологията може да е вашето число на жизнения път, което предоставя солидни данни за вашия характер и типа живот, който ще продължите да живеете.

2376781

Числото на вашия жизнен път се изчислява чрез събиране на всички числа в датата ви на раждане и свеждането на тази сума до една цифра. Ето го и най-използвания метод:

Да приемем, че вашият рожден ден е 11 ноември 1992 г. Месецът 11 се свежда до 1 + 1 = 2. Датата 11 се редуцира до 1 + 1 = 2. Годината 1992 се редуцира до 1 + 9 + 9 + 2. Това се равнява на 21. След това 21 се редуцира до 2 + 1 = 3.

След това добавяме редуцираните числа на месеца, датата и годината (2 + 2 + 3) и стигаме до 7. В този случай числото на вашия жизнен път е 7. Единственият път, в който НЕ трябва да свеждате крайното число до една цифра, е ако получите 11 или 22. Те се считат за главни числа и говорят за успех и лесно справяне с предизвикателствата.

Кое число получихте?

1 - Проправяте свой собствен път в живота и сте особено привлечени от кариери, които включват иновации, управление, предприемачески начинания, лайф коучинг, развитие на имоти, лидерство и/или бизнес.

2 - Вие сте разбиращ човек, който цени хармоничните отношения в живота и помага на другите с желание. Кариери, подходящи за вас са такива, включващи терапия, лечение, преподаване, езотерични практики, администрация, счетоводство и посредничество, ви харесват.

3 - Вие сте уверен човек, който процъфтява, чрез подкрепата на другите. Привлечени сте към кариери, включващи актьорство, писане, преподаване, пътуване, терапия, гостоприемство, лични грижи и продажби.

4 - Вие сте отдаден и отговорен човек, който работи усилено, за да постигне целта си и никога не се отказва. Привличат ви кариери в областта на счетоводството, одита, редактирането, собствеността, правоприлагането, инженеринга и анализа.

5 - Вие сте много талантлива личност, която жадува за свобода, приключения и вълнение. Привличат ви кариери в и около събития, PR, журналистика, преподаване, пътувания, консултации и продажби. Може да се занимавате с редица кариери през живота си, вместо да хванете един изпитан и верен път.

6 - Вие сте човек, търсещ съвършенство. Привлечени сте от кариери, включващи терапия, лечение, хранене, красота, мода, интериорно декориране, преподаване, консултиране. Другите винаги искат вашия съвет!

7 - Вие сте човек, търсещ истината, който има естествен инстинкт за разплитане на големи проблеми и търсене на отговори на големите въпроси в живота. Подходящи работни места за вас са тази, включващи иновации, инженерство, технологии, цифрови комуникации, стратегия, езотерични практики и журналистика.

8 - Вие сте посветени на постигането на целите, които сте си поставили в началото на живота. Привличат ви кариери в бизнеса, развитие на имоти, лидерство, право, управление на проекти, банкиране, финанси и собственост.

9 - Вие сте справедлив и грижовен човек, който иска да помогне на планетата и другите хора. Интересувате се от работа в сферата на преподаването, консултирането, социалната работа, правото, творческите изкуства, човешките ресурси, държавната работа и фитнеса. Вие просто искате да направите света по-добро място!

Главни числа

11 - Вие сте вдъхновяващ човек, който се стреми да помогне на другите да подобрят живота си и да бъдат най-добрата версия на себе си. Привличат ви кариери в областта на лайф коучинга, терапията, филмите и телевизията, писането, лечението, езотеричните практики, спорта, политиката и изобретенията.

22 - Вие притежавате въображението и стремежа да вдъхне живот на всяка идея. Привлечени сте към кариери, включващи екология, инженерство, технологии, архитектура, здравеопазване, иновации и политика.

33 - Вие сте естествен артист, но работите най-добре с другите, отколкото соло. Всъщност искате да помагате на другите хора точно толкова, колкото искате да блеснете сами. Влекат ви творчески кариери, които ви позволяват да работите с други, като филми, преподаване, комедия, актьорство, благотворителна дейност или консултиране.

#астролог #астрология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници