Мерак! Първата бг звезда във филми 18+ ще легализира порноиндустрията у нас!

Мерак! Първата бг звезда във филми 18+ ще легализира порноиндустрията у нас!
A A+ A++ A

Легализиране на порноиндустрията в България! Тази кампания подема първата наша звезда във филмите за възрастни Диана Габровска. Намерението сподели пред "България Днес" самата Диана, която преди десетина дни изгря с първото си видео в платформата на най-голямата гръцка компания в индустрията за порнофилми sugarbabes.tv. Изявата на нашенката беше оценена като повече от добра и за нея написаха на първата си страница някои от гръцките вестници.

"Сървърите буквално са се сринали в неделя в деня на изборите! Десетки хиляди хора от България едновременно са се опитвали да влязат в сайта на компанията, за да ме гледат и са блокирали устройствата. Заради рекордният брой зрители се наложи филмът да се пусне в наново", сподели Габровска, която е засипана с хиляди съобщения и нови предложения за работа в 18+ сферата, в която носителката на титлата "Мис Плеймейт" иска да се развива стремглаво.

Диана се справя отлично в работата си като порноактриса

В горещата лента Габровска си партнира в лесбосцени с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу. Компания им прави още една разкрепостена жена, като действието се развива в домашна обстановка, а сцените нажежават до червено страстите.

"След като излезе материалът за това, че съм официално първата българска порнозвезда и след като първата сцена вече е налице, ми писаха много наши момичета, които искат да поемат по моя път. Питат ме всякакви неща около работата и ми благодарят, че съм се осмелила да изляза с лицето и името си, а не да се крия под псевдоним и да забранявам излъчванията за България на порносцените. Повярвайте ми, има много наши сънародници, които искат да участват във филмите за възрастни и моят пример им дава сили и кураж да тръгнат по този път", разказва още жената, чиито изтекли голи снимки преди местния вот в родното й градче Момин проход бламираха кандидатурата й за кметица.

С интимните си партньорки в Гърция

За да снима страстните сцени, Диана и съпругът й Тони пътуват до Гърция. У нас този бранш е забранен за разлика от повечето европейски страни. И особено за Чехия и Унгария, където тази сфера е широко развита и печалбите от нея възлизат на милиарди.

"Ще работя за това порноиндустрията в България да бъде позволена и забраната да падне. Каквото мога да сторя по въпроса - ще го направя. Има смисъл", казва Габровска, която трупа хиляди последователи в профила си в Onlyfans заради пикантните си снимки +18, които публикува само там.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя още пред вестника Диана, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

Съпругът Тони обмисля да се включи в бъдещите сцени

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва Тони Габровски.

Въпреки всичко решението било много трудно.

"Замислихме се със съпруга ми Тони, че винаги ще се върти етикетът "голата кандидат-кметица". Обсъждахме защо, след като сме толкова разкрепостени и двамата, да не го направим. Казахме си - добре. Когато дойде моментът да заминаваме, дискутирахме плюсове и минуси отново. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко вкъщи. Дори не бях събрала багажа. Още не бях напълно сигурна. След като ми звънна и ми каза - тръгваме, буквално за 10 минути събрах багажа и потеглихме. Организирах близка приятелка, която да гледа децата, но на никого не казах истинската причина за пътуването", разкри пред "България Днес" Диана.

#порно звезда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"