Калин Врачански заряза гаджето

Калин Врачански заряза гаджето
Фейсбук
A A+ A++ A

Пълен крах претърпя в любовен план Калин Врачански. Окончателно приключи дългата му връзка с Александра Стоянова, която най-сетне се решила и го напуснала завинаги. Това разкриха близки до актьора, който все още се намирал в състояние на шок.

Според приятелите му, Калин е изгубил единствената жена, която го е обичала истински и е била с него заради него самия, а не заради името, славата, цвета на очите му и прочие…

За всички тези години, през които бяха заедно обаче, той така и не се реши да ѝ предложи нещо по-сериозно, нещо, което всяка жена очаква.

„Александра искаше да има с него истинско семейство, да имат деца. Нито едното не се случи, а отношенията им забуксуваха в някаква рутина. От доста време тя е споделяла, че изпитва чувство на обреченост, че няма никакво развитие, това ѝ тежеше. Калин обаче винаги е бил категоричен, че сватба няма да прави в живота си“, коментират източниците.

Това лято Врачански бе засечен и сам на морето, пише „Флагман“. Това е бил периодът, в който с художничката са си дали време за осмисляне и размисъл, но явно връщане назад няма.

„Алекс се измори, не вярва, че ще се случи чудо с Калин, но и не иска да тъпче на едно място повече. Решението ѝ е напълно правилно и разбираемо“, убедени са техни близки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »