ВИДЕО Слави разкри какъв SMS е получил от Кирил Петков след ареста на Борисов

ВИДЕО Слави разкри какъв SMS е получил от Кирил Петков след ареста на Борисов
A A+ A++ A

Слави Трифонов се появи за пръв път от много време в собствената си телевизия в предаването "Нещо лично". Дългия пак бе заложил на черно облекло и видимо трудно се държеше на стола докато отговаря на въпросите на Тошко Йорданов, който е зад кадър. Йорданов поиска Трифонов да разкаже за ареста на Бойко Борисов и какво се е случило в онази нощ:

"По това време аз бях на ресторант, в който ходя да вечерям, тъй като ми е самотно да си готвя вкъщи сам. Дразни ме да мия чиниите", разказва Слави с усмивка. Иначе с най-голямо удоволствие. И бях в този ресторант, в който обикновено вечерям. Сам, тъй като там е скатано, за мен удобно, няма много хора. В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция, което много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям ги попитах за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си, щото като вечерям не искам да ме притесняват" уточнява Трифонов.

Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков на телефона си. Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова”. Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията. Обадих ти се на тебе ( на Тошко) и ти ми каза, че също си в неведение и също се информираш от телевизията", допълни водещият.

В изявата си Слави сравни Бойко Борисов с котарака Леополд и обясни, че макар да е спечелил вота той няма как да управлява и вече страхът в страната не е толкова голям, колкото когато Борисов е бил на власт.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ВЪВ ВИДЕОТО, КОЕТО ТРИФОНОВ ПУСНА НА СТРАНИЦАТА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите