Ново 20! Таксиджията Христо Йорданов не е ял бой, починал е от инфаркт

Ново 20! Таксиджията Христо Йорданов не е ял бой, починал е от инфаркт
A A+ A++ A

От инфаркт, а не от побой, се оказва, че е починал таксиметровият шофьор Христо Йорданов. Това е предварителното заключение на съдебни медици, разкриха за "24 часа" разследващи, запознати с аутопсията.

Той имал само повърхностни наранявания - охлузване на рамото, синина на ръката и наранени кокалчета на пръстите на ръката. Колената му също били ожулени.

Сърцето му било уголемено. Оказало се, че мъжът е получил масивен инфаркт на миокарда. Смята се, че той е настъпил преди боя. Адреналинът обаче е ускорил събитията, вероятно и ги влошил.

Йорданов е баща на 3 дъщерички. Той почина в събота. Тогава, около 18,30 ч, таксито му с него зад волана, навлиза в еднопосочната улица “Хъшове" в кв. “Разсадника". По нея се движел друг автомобил, управляван от жена. Според свидетели тя била младо момиче, около 19 години. Спътникът ѝ се обърнал към таксиметровия шофьор и му обяснил, че се намира в нарушение.

Така се стигнало до саморазправа между двамата мъже.

За това какво се е случило след това има различни версии. Едната е, че младата жена спряла автомобила на тротоара, за да направи място на таксито. Върху приятеля ѝ се нахвърлили няколко други непознати мъже, които били извикани от таксиметровия шофьор, разказали част от свидетелите.

Според тях поне трима или дори четирима мъже нанасяли удари върху младежа. Свидетели на сбиването станали посетители на намиращия се в непосредствена близост ресторант “Хъшове". Няколко мъже се опитали да прекратят побоя.

Извикали и полиция. Едва след пристигането на униформени свидетелите видели, че таксиметровият шофьор е паднал на земята.

След смъртта му неговите колеги излязоха на протест и блокираха с такситата си Орлов мост.

#таксиметров шофьор #починал таксиджия #христо йорданов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »