Емили пак подкара тротинетката като протест срещу убийството на таксиметровия шофьор

Емили пак подкара тротинетката като протест срещу убийството на таксиметровия шофьор
A A+ A++ A

Емили ще продължи да си кара тротинетката в знак на протест срещу "безхаберието на държавата и полицията". Тя публикува острия си коментар в "Инстаграм".

34-годишен таксиметров шофьор почина след побой, започнал заради свада на пътя в София. Впоследствие се разбра, че е бил и намушкан.

Свадата между него и друг мъж започнал след скандал на пътя, причинен от засичане на кръстовището на ул. "Хъшове" и ул. "Рибен буквар". Според показанията на част от свидетелите, нападателят бил пътник в таксито. Те го видели да слиза от колата и да издърпва шофьора. Други казали, че слязъл от втора кола. Тепърва ще се изяснява кое от двете е вярно.

Ето и целия пост на Емили в профила ѝ в "Инстраграм":

"Ще продължим да си караме тротинетката в знак на протест за пълното безхаберие на държавата и полицията. Вчера пак са убили от бой таксиметров шофьор и младежа бияча на пътя пак сигурно, ще го пуснат на свобода и ще го помилват както стана с убиеца на Милен Цветков, оня ден също беше пребито до смърт едно гей момче от Пловдив. Какво става с тази държава ! До кога ще се толерира такава агресия ! Докога ! Докато България не разреши на Емили да си смени пола в личната карта, докато България не позволи на Емили да си намери нормална работа без да бъде дискриминирана и нападана. Докато не се намери мутра-побойника, който заплаши Емили пред Кат и налиташе на бой. Докато тази държава не и дойде акъла да търсят истинските убийци на пътя и да ги наказва, Ние ще продължим да си караме тротинетките и няма да се отказваме напук на всичко и всички злобари ! Защото протестираме против агресията, против мутрите , биячите и истинските убийци на пътя. Аман от злоба и агресия. Българино до кога ще си мутра и до кога ще живеем във варварски племена, моля държавата да си свери малко часовниците вече сме 21 век ! Ние няма да отстъпим и ще се борим до край ! Писна ми да има злоба, заплахи, побой и дискриминация към различните !"


#Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино

Анкета

Какъв е предпочитаният ви начин за придвижване до работа?