Веселина от „Игри на волята“ се показа без силикон

Веселина от „Игри на волята“ се показа без силикон
A A+ A++ A

Ако сте гледали "Игри на волята" този сезон няма как да сте я пропуснали. Знойно тяло с бронзов тен, платинени коси и доста... сочни устни. Веселина Ефремова е най-възрастният участник в тазгодишното издание на формата. И може би една от най-атрактивните.

Веднага след появата ѝ на екрана, не закъсняха и коментарите по повод естетичните корекции на Веси. Прекалила или не, 42-годишната художничка най-добре знае границите на своята естетика.

Но, за да покаже, че не винаги е изглеждала така, участничката от племето на Непобедимите включи машината на времето и ни върна в 2010 година. За да демонстрира как е изглеждала преди 12 години.

От фотографията става ясно, че когато е била на 30 години, Веси очевидно не е разчитала на естетичната хирургия. Но пък тенът и русата коса винаги са били нейна запазена марка.

Веси има огромен татус на змийска кожа, който се източва по целия ѝ гръбначен стълб. Не е с случайно - тя смята влечугото за свой идол.

"Хард мадама" е последното от многото определения, които художничката дава за себе си от екрана. И ако не с друго, Веселина със сигурност ще остане в историята на Игрите с култовите си реплики.

Може би едно от най-шокиращите ѝ признания по време на "Игри на волята" беше в една от битките, в които Веселина трябваше да копае. "Вероятно бих била концентрирана само ако копая гроб", обяви тя пред камерите.


"Аз оживявам винаги, вие не знаете какъв изрод стои сред вас", бяха първите ѝ думи при влизането в имението при Непобедимите. При появата им съотборниците ѝ бяха доста шокирани от външния вид. А Зори недвусмислено показа какво е мнението ѝ за нея. "Ще я изгоним тая бабичка, аз на 50 години никога няма да се осмеля да участвам в спортно риалити", коментира участничката.

"Доживейте моите години и останете влюбени в живота и в себе си и тогава коментирайте", е краткият коментар на Веси към хейтърите. Тя е категорична, че се чувства на 19 (не на 42) и прави шпагат точно като девойка на тази възраст.


#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"