Кубрат Пулев: Не е важен мача с Кличко, а да го победя

Кубрат Пулев: Не е важен мача с Кличко, а да го победя
Поясът на шампиона на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория Владимир Кличко е целта, която българският боксьор Кубрат Пулев ще гони, сподели сам той. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Не е важен само мача с шампиона в тежка категория Владимир Кличко, а победата над него, каза българският боксьор Кубрат Пулев.

Пулев изказа и благодарности към министерството на спорта, споделяйки, че е удовлетворен, защото е направил голяма крачка в кариерата си, цитира го БГНЕС.

В края на септември Кубрат Пулев спечели двубоя с Александър Устинов и се завърна в България с европейската титла и интернационалния пояс на Международната боксова федерация (IBF).

„Въпросът не е да имам просто мач с Кличко, а да е победа над Кличко", каза Кубрат Пулев.

„След мача с Устинов направих още една голяма стъпка в кариерата ми и приближаване до световната титла", коментира още Пулев.

Той сподели още, че след мача е успял да си почине заедно с брат си Тервел и близките им, но отсега нататък започва сериозни тренировки.

„Не е далеч боят ми с Кличко. Най-много догодина ще се състои. До края на годината ще имам още един мач, имам идея с кого, но не е официално договорено", добави Кобрата.

#Александър Устинов #тежка категория #мач #Владимир Кличко #бокс #Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »