Софка трупа пачки със стотачки да варди Гринго и Лоренцо от властта

Софка трупа пачки със стотачки да варди Гринго и Лоренцо от властта
стоп кадър/Фейсбук
A A+ A++ A

Докато мъжът й Гринго и синът й Лоренцо си имат вземане-даване с властите, певицата трупа пачки от участия, раздаде над 600 лева бакшиш на оркестъра

Пачки със стотачки и петдесетачки ожъна Софи Маринова на последната ромска сватба, на която пя. Гласовитата певица, която журира в шоуто „Звездите в нас” по Нова тв, изпя най-големите си хитове на златен микрофон, покачена на стол до булката, която пък стоеше като царица с обемната си рокля и си вееше с ветрило с пера.

Банкноти си проправяха път към Софи почти през цялото време, вижда се от няколкото клипчета, които певицата показа в инстаграм. Тя не прибра всичките за себе си. Над 600 лева бакшиш подари на оркестъра. „Ела, дай тия пари на оркестъра!”, провикна се Софи. Тя събра сумата, след като един от гостите – очевидно платежоспособен фен, и подаваше явно стотачка по стотачка, пише "Уикенд".

Е, сигурно Софи е заделила и за себе си. Все пак сигурно ще й трябват пари, за да спасява пак мъжа си Тодор Давидов-Гринго, за когото се говори, че отново е разследван. Този път за тартор на престъпна банда, занимаваща се с каналджийство. Това не е единственият сблъсък със закона на Гринго, който през 2017г. даже влезе в затвора за 10 месеца, заради изнудване. Последно Григо си имаше вземане-даване с правоохранителните органи тази пролет, когато бе арестуван за денонощие, след побой над полицай в дискотека в „Студентски град” по време на участие на Софи Маринова. Преди дни пък синът на Софи – Лоренцо, бе обявен за общодържавно издирване, заради съмнения в участие в трафик на мигранти.

Предвид несекващите неприятности, в които Гринго се забърква, а сега и Лоренцо, който така и не успя да си проправи професионален път, истинско чудо е, че Софи съумява да запази самообладание и да препуска от участие на участие с бодро настроение. Певицата все прощава на мъжете си, каквото и да сътворят. Тя няколко пъти се разделяше с Гринго. При една от разлъките им преди време Софи призна в национален ефир, че причината е физическата агресия, която Гринго проявявал. Тогава певицата даже се появи с гипсирана ръка и заяви, че Гринго скачал да се бие с нея като с мъж.

Лоренцо, който е първия брак на Софи с Петър, изглежда също й създава грижи. Младият мъж, който получи от майка си джип за 200 бона за абитуриентския си бал, опита да гради музикална кариера. Между другото, преди време и Гринго направи опит да става попфолк певец, но не му се получи. След време Лоренцо пък изненада всички с признанието, че е продал джипа за 200 бона, понеже се притеснявал да не го ожули и си взел по-евтина кола. Майка му пък сподели желанието му да замине в Холивуд и да учи за актьор.

По ирония на съдбата по едно време Лоренцо имаше и идея да става полицай. Уви, явно всички тези планове са останали на заден план. Майка му обаче го подкрепя във всичко и сигурно е, че няма да го остави без финанси. Добре, че доходите й го позволяват. „Красиви сте, дами! И кавалерите ви са готини! Да сте живи и здрави! Влюбени, щастливи”, провиква се Софи в едно от клипчетата от сватбата. Тя събра няколко пачки по време на изявата си, като най-много аплодисменти и банкноти заваляха към нея, когато изпълняваше „Прах и пепел”, който е сред най-големите й хитове, и любимата си песен от репертоара на идола си Лили Иванова „Скитница”. През октомври програмата на Софи е пълна. Тя пее през няколко дни в различен клуб в страната, а на 8 октомври ще се изяви в зала „Арена Армеец”. С грандиозния си концерт Софи ще отбележи 25 години на сцена.


#Софи Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"