Неочаквани таланти на участниците в „Игри на волята”

Неочаквани таланти на участниците в „Игри на волята”
A A+ A++ A

Тази година в „Игри на волята: България” сезон 4 безспорно са подбрани участници с хъс за победа и спортна злоба.

На терена доста от тях са врагове и конкуренти, но в социалните мрежи някои от тях показват близки приятелски отношения.

Освен че много често пускат заедно лайфове, споделят общи снимки от различни места, те показват и завидни умения, на които не сме станали свидетели в "Игрите" за момента.

Това са Мирела и Илиян. В социалните мрежи TikTok и Instagram двамата споделят видеа, в които показват много добри танцови хореографии, а потребителите ги заливат от лайкове и коментари.

Вероятно не знаете, но Илиян е роден в Бургас. В професионално отношение е доста успешен модел. Работил е с топ модни брандове и често пътува, благодарение на работата си. Той споделя, че не спира да се самоусъвършенства, а това си личи от всяко негово действие.

Моделството обаче е до време, а сред хобитата му са спортните и хип-хоп танци. Бургазлията може да ви изглежда суетен и претенциозен, но се е захванал със сериозна наука.

В момента Илиян е студент по право, а нещо ни подсказва, че ще е доста успешен в сферата. Най-малкото, защото умее да се защитава, смел е и е доста комуникативен

NOVA

Красивата Мирела пък е една от най-следваните момичета в социалните режи от тазгодишния сезон на „Игри на волята: България“.

Тя също има интерес към танците, но и обожава да пее. С танците Мирела е печелила награди от различни конкурси, но като свое най-голямо постижение отчита трето място на световното състезание Dance Worls Cup.

NOVA




Любопитен факт е, че тя демонстрира близки отношения с Валери, синa на Мария Гроздева. Той също показва , че има интерес към Мирела.

Наскоро двамата показа дори известна привързаност, а това отприщи фантазиите на романтиците в интернет. „Гаджета, гаджета, гаджета“, пишат потребители, които явно искат да видят двамата заедно в живота. Не знаем дали отношенията им ще прераснат в нещо повече от добро приятелство, но определено се вижда с просто око, че между двамата има химия.

Интересното е, че бившият приятел на Мирела е също участник в четвърти сезон на "Игрите". Не само, че участва, но е и в племето на Мирела.


Става въпрос за Лефтеров, който не скри във визитката си, че последната му връзка е била доста красива, но и драматична, визирайки именно красивата инфлуенсърка.

Лефтеров и Мирела се записват за участие в предаването независимо един от друг, като още в първи епизод стана ясно, че двамата са се разделили година преди приключението им в риалити формата.


Във визитката си Лефтеров сподели, че все още има силни чувства към Мирела, но самата тя не е коментирала думите му на този етап. Предстои да видим обаче как ще се развият отношенията между бившите влюбени, но и каква роля ще изиграе Валери в отношенията помежду им.



#„Игри на волята“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »