За "лелите" с любов

За "лелите" с любов
A A+ A++ A

Ако скролвате всекидневно в TikTok, няма как да те знаете кой е Ei Bo. Той разсмива своите почитатели със забавните си превъплъщения в различни образи.

От ядосаната майка до кич картички и лелки на банкет, Ei Bo е способен да ни погуби от смях. 

Здравей, Боби! Много се радваме, че си ни на гости! Кажи ни обаче как да не се превръщаме в лелки!

Наскоро имах едно неприятно преживяване, в което малко момче ми каза “Мини, чичко”... За да не бъдете лелки, не ходете на банкет. А дори да отидете, бъдете по-сдържани и вкарвайте по-модерни движения.

Кои са най-отличителните черти на лелката и как да ги избягваме?

Старая се да ги визуализирам във видеата. Това са подбрани движения, реплики и дори имена. Ако се казваш Снежка, нещата са ясни. Това е тема, която харесвам. Лелките са част от деня ни. Един ден просто се събудих и реших, че ще говоря за това. Това е нещо празнично и хубаво и е добре да се запази.

Къде можем да срещнем най-много лелки, освен на коледния банкет?

На опашките в супермаркета, дори във форумите. Понякога има лелки под прикритие. Но истината е, че всеки от нас иска да бъде Снежка.

Какви бяха първите отзиви от твоите видеа?

Благодарен съм за това, че срещам подкрепа за това, което правя. Целта ми е да превърна деня ви в по-цветен. Радвам се, че мога да помогна на някого да се усмихне. Най-хубавото е, когато мога да добавя послание, чрез видеата си. В моето пространство хейта не може да си проправи място, тъй като аз не му позволявам. Отговорът ми на такива коментари е ироничен и това стопира омразата.

Кога реши, че искаш да се занимаваш с актьорство?

В гимназията разбрах, че математиката не е моето нещо. Скоро след това се насочих към актьорството. В началото се лутах, но в един стабилен момент осъзнах, че това е моето. До 13-годишен някак не разбирах тази професия и не осъзнавах в какво се състои. Чак тогава зацепих, че мога да играя и да бъда в тази сфера.

За да научите коя е Снежка Брадшоу и да разберете как се справя Ei Bo с актьорската професия, гледайте нашето интервю с него! Смехът ви е гарантиран!

#Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"