Нашенка се състезава в "Гласът на Америка"

Нашенка се състезава в "Гласът на Америка"
A A+ A++ A

18-годишна българка е сред участниците в "Гласът на Америка", пише HotArena.

Певицата Дестини Паркър, която е родена в София, взривява журито в световноизвестния формат и е избрана от Гуен Стефани. 

"Искам да работя с теб, има какво да направим за да станеш още по-добра", казва легендата на музиката на родната певица.

" Убий ме, Гуен", сподели от сцената нашенката.

Стефани е сред любимите изпълнителки на Дестини. Певицата е закърмена с музиката на поп дивата. За да стигне до самото участие, родената в София певица преминава през куп интервюта, кастинги и подбори, писа "България Днес".

Роденото в столицата ни момиче е първата българка, която е приета с пълна стипендия в най-престижното музикално училище в света Бъркли в Бостън и първата българка, участничка в американския музикален формат The Voice.

"Когато живеех в България, песните на Гуен Стефани ми бяха любими, а сега тя е ментор на дъщеря ми. Като в сън съм!”, казва Миряна, майката на младата певица. След първоначалното обаждане от шоуто, нашето момиче имаше много вътрешни прослушвания и интервюта с екипа и се изправи пред треньорите Блейк Шелтън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Камила Кабело.

Този сезон е много специален, защото има само едно шоу за цялата година, а не две както всяка друга година от 2011 г. насам. Подборът беше повече от тежък. Но Дестини е част от шоуто от 19 септември по NBC.


 

#българка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"