bTV привлякоха красива репортерка от NOVA

bTV привлякоха красива репортерка от NOVA
A A+ A++ A

Още една рокада се слчува в екипа на bTV, разбра Plovdiv24.bg. Красивата криминална репортерка Ивелина Драгнева вече не е част от семейството на NOVA.  Професионалният ѝ път започва през 2008 година във вестник "Експрес", следва в-к "Телеграф", където остава 10 години и се научава да разказва, да използва правилните думи, когато и както трябва. 

Нуждата от промяна и развитие я изпраща в нюзрума на Нова телевизия, където обиква телевизионната журналистика. Голямата ѝ любов са криминалните и пътни теми. "Целта ми е промяна към по-добро. От ситуация, която засяга само една човешка съдба до проблеми, несправедливости и недомислици, които засягат всички българи“, споделя тя.

"Професията "журналист" ми носи свобода. Привличат ме динамиката, разнообразието и това, че винаги съм на терен, сред хората, сред историите“, каза тя в първия си ден в нюзрума на bTV Новините.

През 2017 г. Ивелина Драгнева е носител на наградата "Журналист на годината" в категория "Журналистически материали, отразяващи проблемите на пътната безопасност" на Фондация "Годишни награди за пътна безопасност". 

#бТВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"