Внимание! Цели 6 планети са ретроградни в момента?

Внимание! Цели 6 планети са ретроградни в момента?
A A+ A++ A

Дами, знаем, че не се издържа вече, но остана още малко. Въпреки всичко не можем да пренебрегнем факта, че цeли 6 планети са ретроградни в този момент.

Една ретроградност не е чак толкова лоша и всъщност може да ви бъде и от полза. Всички ние трябва да отделим малко време за равносметка на това, което се случва в света спрямо това къде се намираме. Тези периоди са подходящи са за преоценка, преглед, размисъл и освежаване.

В момента има шест планети, които са ретроградни: Меркурий, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Вместо да действат като фокусни устройства за припомняне на централните функции на нашите емоции, като Слънцето и Луната, планетите са инструменти, които ни помагат да изучаваме как функционира нашата душа.

Меркурий представлява начина, по който мислим, Юпитер е начинът, по който постигаме знания, а Сатурн е начинът, по който работим. Тези планети се считат за вътрешни, защото са по-близо до Слънцето и представляват части от нашата личност. Външните планети Уран, Нептун и Плутон представляват годините, в които сме родени. Мислете за техните ретроградни периоди като за призив за действие, да преосмислим поведението си на начина, по-който се представяме пред останалите.

Ретрогрден Меркурий

Дати: 9 септември - 2 октомври 2022 г.

Зодии: Везни (9 - 23 септември 2022 г.) и Дева (23 септември - 2 октомври 2022 г.)

Този ретрограден Меркурий ви предизвиква да разграничите пристрастията от обективната оценка. Този период ви подканва да осъществите анализ на миналото, за да разберете как вашето настоящо мислене информира бъдещите ви избори. Колкото повече сте отворени към нови идеи и перспективи, толкова по-добре развивате мисленето си.

Ретгограден Юпитер

Дати: 28 юли - 23 ноември 2022 г.

Зодии: Овен (28 юли - 28 октомври 2022 г.) и Риби (28 октомври - 23 ноември 2022 г.)

Ретроградният Юпитер насърчава по-задълбочено изследване на нашите житейски философии и ни учи как използваме знанията, за да се ориентираме в нашия свят. Когато Юпитер се премести в Риби в началото на сезона на Скорпиона, отделете време, за да обмислите ограниченията на хората около вас. Има ли липсваща информация, която може да бъде катализатор за промяна?

Ретрограден Сатурн

Дати: 4 юни - 23 октомври 2022 г

Зодия: Водолей

Периодът представлява необходимост да оцените начина, по който работите, колко добре работите и какво можете да направите, за да подобрите работата си. Познаването на собствения ви стил на работа е първата стъпка към това да станете уверени в това, което можете. Определянето на това как вашата личност и умения влияят на вашата перспектива и метод на работа може да ви помогне да разберете най-доброто приложение на вашите таланти.

Ретрограден Уран

Дати: 19 август 2021 г. - 22 януари 2023 г.

Зодия: Телец

Външните планети представляват това, което се случва извън колектива. Уран, планетата на объркването и бунта, е ретрограден в Телец, което може да даде малко контекст на неясните събития, които започват. Между хуманитарни кризи, екстремизъм и предстояща рецесия, има дълбоки съображения относно въпроси, свързани с финанси, земя и други природни ценности. Проверете себе си и хората около вас. Дори да получите мълчание, понякога всичко, от което хората се нуждаят, е да знаят, че на някого им пука.

Ретрограден Нептун

Дати: 28 юни - 3 декември 2022 г.

Зодия: Риби

Нептун е планетата на илюзиите и вдъхновението, затова неговата ретроградност е чудесно време да помислите как да постигнете вдъхновение. Възможно е мотивацията ви да е повлияна от това колко много или малко знаете за някого или нещо. Уверете се, че не мислите на дребно или не ограничавате мечтите си – шансовете са, че можете да постигнете много повече, отколкото си мислите. Позволете си да си представите света, в който искате да живеете.

Ретрограден Плутон

Дати: 29 април - 8 октомври 2022 г.

Зодия: Козирог

Философски погледнато, когато вече не мислим за човек или нещо друго, то сякаш просто спира да съществува. Когато отказваме да произнесем име, времето погребва неизказаното. Ретроградният Плутон е добър момент да обмислите какво и на кого искате да говорите живота. Вашата енергия е ценна и освобождаването е първата стъпка към продължаване и създаване на възможност за нов растеж.

Какво предстои:

Ретрограден Марс

Дати: 30 октомври 2022 г. - 12 януари 2023 г.

Зодия: Близнаци

Понякога се чувстваме така, сякаш трябва непрекъснато да се движим, подобряваме и караме нещата да се случват. Ретроградният Марс е времето да помислите за миналите си постижения и да изпратите малки напомняния, за да уведомите хората какво сте направили! Изграждането на контакти не започва в момента, в който говорите с някой нов човек. Започва с опита, който сте натрупали. Начинът, по който се възползвате от тези преживявания, когато се свързвате с други, води до по-интересни разговори.

#планети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »