Бойко Борисов гласува и отсече: Хаосът и рекетът на българите трябва да свършат ВИДЕО

Бойко Борисов гласува и отсече: Хаосът и рекетът на българите трябва да свършат ВИДЕО
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в Банкя, както обикновено. Той коментира както изборите, така и геополитически въпроси. Спря се и на мерките, чрез които по света се справят с финансовите кризи. 

Не знам каква е новината, която очаквате да кажа. За резултатите да ме питате все едно да питате футболните отбори ще участват ли в републиканското първенство и как ще се класират, коментира Бойко Борисов.

Хаосът и рекетът на българите трябва да престане. Убеден съм, че както започнаха да излизат далаверите на управляващите, и малкото, останали да гласуват за тях, ще се отвратят, допълни лидерът на ГЕРБ.

Светът е война – ясно позициониране. Аз разбирам политиците, които избягват темата, но в следващите месеци това ще е основна тема. При тази агресия, тази война с ясен агресор в лицето на Путин, нямам нищо против руския народ, при този фарс на референдумите, България трябва да заеме ясно своето място, където се намира - в ЕС и НАТО. Да сме с „белите фигури“, както каза Гари Каспаров!

Парите по Плана за възстановяване трябва да се насочат правилно към местата, където електроенергията ще е най-ценната суровина, разкри лидерът на ГЕРБ-СДС.

Вчера видяхме поредната опорка на „Промяната“ - и Мицотакис, и Вучич заявиха, че благодарят на Борисов за старта на интерконектора. Ние в момента сме с най-мощната газопреносна система на Балканите със системни връзки!

"Надявам се президентът Радев да е взел мерки. Защото, ако отидем и пак ни бият „дузпата“ с резултатите от машините, които се вдигат с по 1000 гласа на минута в последния час", коментира Борисов. 

"Стига емоции. Довечера ще се преброим всичките. Призовавам след довечера - разговор. Това включва и колегите от „Да, България“ - техният слоган за разума е добър. Важното за нас е разумът да наделее! Аз моето его отдавна съм си го надживял. А реваншизъм - обещавам че няма да има за никого", каза той.

Вижте повече от видеото, което проследи вота на бившия премиер, който преди и след гласуването бе причакан от сови почитатели:

#Бойко Борисов #ГЕРБ #гласуване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"